saffal Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam, w te wakacje wybieram się nad morze, Dokładnie chodzi o Krynicę Morską, Trasę samochodem pokonuje kilka razy w roku i jedynką raczej jechać nie chcę, Czy przejechał ktoś już może taką wycieczkę i ma może wyznaczoną dobrą trasę ? http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,26,19.39904,52.35672?l=ac8972e0f0a6bced Nie wiem czy ta droga jest dobra. Jeszcze nie wiem jak zamienić morze trasę do Włocławka. Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimbarian Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Hej, Nie obraz sie ale droga ktora pokazales to masakra - jak przezyjesz to "respect", chyba ze adrenalina to"your life" ;-) Do Wloclawka Ci nie pomoge. Ale od Wloclawka omijaj "jedynke" i !!!NIGDY!!! nie jedz droga Grudziadz-Kwidzyn-Sztum-Malbork. Jezeli jazda rowerem dla Ciebie to spokoj, luz, widoki, itp, a nie tiry mijace na centymetry, halas i kurz to proponuje: - za Wloclawkiem w prawo na Lubanie-Waganiec-Ciechocinek-Czerniewice - z Czerniewic ulica Stawowa przez most do centrum Torunia i niestety "jedynka" do Lysomic - okolo 6 km - w Lysomicach w prawo i Ostaszewo-Grzywno-Chelmza-Papowo Biskupie-Kalmarki-Wabcz-Paparzyn-Grudziadz - z Grudziadza niestety okolo 4 km ciezka trasa na Swiekocin-Mokre (adrenalina na maksa) - w Mokre w prawo na Lesniewo-Wielki Welcz-Mareza (wzdluz Wisly) do Kwidzyna - z Kwidzyna na Podzamcze-Janowo-prom przez Wisle do Gniewu (warto zwiedzic miasto i zamek) - Cieple - Polskie Gronowo- Wielkie Walichnowy- na Tczew - a tam na most do Malborka i niestey nic nie wymislisz - z Malborka na Nowy Dwor i na Stegne . Niestety od Tczewa masz atrakcje w stylu - duzy ruch a od Nowego Dworu wiatr. Pare kilometrow przed Stegna skrec w prawo na Sztutowo, w Sztutowie przetnij asfalt i jedz rownolegle do glownej szosy lasem az za Katy Rybackie (ominiesz duzy ruch i silny wiatr od strony zalewu). Pozdrorower, P. Pozdro, P, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapelarz Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam, wiec do Włocławka to jedyna sensowna droga , a od Włocławka według mnie najlepiej jechać przez centrum ul.Okrzei potem ul.Toruńską , kawałek A1 i przed zakładami Anwil odbijamy w prawo i kierujemy się Nieszawa - Raciążek- Ciechocinek - Toruń , a dalej się niestety nie zapuszczałem w odległe tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werty51 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Mam takie dziwne pytanko ;D Tam na mapie jest że wyruszasz z Aleksandrowa Łódzkiego , mieszkasz w aleksandrowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Cześć. Też mi coś takiego chodzi po głowie i na dniach chce usiąść nad mapą i się zastanowić. Może udało Ci się już zaplanować jakąś optymalna trasę i zechcesz się nią podizelić? Mój @ tylerdurden89pl@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.