Skocz do zawartości

[Wyprawa] Z Łodzi nad morze jaką trasą ?

saffal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w te wakacje wybieram się nad morze, Dokładnie chodzi o Krynicę Morską, Trasę samochodem pokonuje kilka razy w roku i jedynką raczej jechać nie chcę,

Czy przejechał ktoś już może taką wycieczkę i ma może wyznaczoną dobrą trasę ?

http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,26,19.39904,52.35672?l=ac8972e0f0a6bced

Nie wiem czy ta droga jest dobra. Jeszcze nie wiem jak zamienić morze trasę do Włocławka.

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc ;)

Hej,

Nie obraz sie ale droga ktora pokazales to masakra - jak przezyjesz to "respect", chyba ze adrenalina to"your life" ;-)

Do Wloclawka Ci nie pomoge. Ale od Wloclawka omijaj "jedynke" i !!!NIGDY!!! nie jedz droga Grudziadz-Kwidzyn-Sztum-Malbork.

Jezeli jazda rowerem dla Ciebie to spokoj, luz, widoki, itp, a nie tiry mijace na centymetry, halas i kurz to proponuje:

- za Wloclawkiem w prawo na Lubanie-Waganiec-Ciechocinek-Czerniewice

- z Czerniewic ulica Stawowa przez most do centrum Torunia i niestety "jedynka" do Lysomic - okolo 6 km

- w Lysomicach w prawo i Ostaszewo-Grzywno-Chelmza-Papowo Biskupie-Kalmarki-Wabcz-Paparzyn-Grudziadz

- z Grudziadza niestety okolo 4 km ciezka trasa na Swiekocin-Mokre (adrenalina na maksa)

- w Mokre w prawo na Lesniewo-Wielki Welcz-Mareza (wzdluz Wisly) do Kwidzyna

- z Kwidzyna na Podzamcze-Janowo-prom przez Wisle do Gniewu (warto zwiedzic miasto i zamek) - Cieple -

Polskie Gronowo- Wielkie Walichnowy- na Tczew - a tam na most do Malborka i niestey nic nie wymislisz - z Malborka na Nowy Dwor i na Stegne .

Niestety od Tczewa masz atrakcje w stylu - duzy ruch a od Nowego Dworu wiatr.

Pare kilometrow przed Stegna skrec w prawo na Sztutowo, w Sztutowie przetnij asfalt i jedz rownolegle do glownej szosy lasem az za Katy

Rybackie (ominiesz duzy ruch i silny wiatr od strony zalewu).

Pozdrorower,

P.

Pozdro,

P,

Witam, wiec do Włocławka to jedyna sensowna droga , a od Włocławka według mnie najlepiej jechać przez centrum ul.Okrzei potem ul.Toruńską , kawałek A1 i przed zakładami Anwil odbijamy w prawo i kierujemy się Nieszawa - Raciążek- Ciechocinek - Toruń , a dalej się niestety nie zapuszczałem w odległe tereny :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...