Dworniok Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Cześć! Chciałbym sobie już wreszcie kupić Licznik, najwyższy czas na to. W oko wpadł mi Sigma Bc 1009 ma wszystkie funkcje jakie potrzebuje. Tylko teraz mam jeden problem. MAm amortyzator lefty i żeby dać tam czujnik potrzebuje specjalny uchwyt i mam do was pytanie, posiadaczy takiego oto amorka czy nie ma jakiegoś innego sposobu na zamontowanie tego czujnika. Bo bez sensu wydawać drugie 80zł na kupno tego uchwytu, a poza tym okropnie to wygląda.
colarz Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 To licznik na kablu? Ja u siebie, zamiast kupować ten uchwyt ,, mialem dorabiac jakis z blaszki przykrecany do zacisku na przednim kole, ale ostatecznie zamocowalem na tylnim kole, Jak nie bedziesz zbyt mocno owijal kabla to powinnien wystarczyc do kierownicy/mostka, ja mam na ramie zaraz przy glowce , koło sterów, Ale zamierzam nabyć takie mocowanie, ale wtedy trzeba by najlepiej licznik bezprzewodowy
Dworniok Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Napisano 28 Czerwca 2012 No, też własnie myślałem na kablu do tyłu przymocować, ale stwierdzłem, że na jaakimś zjeździe może się przerwać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.