Skocz do zawartości

[do 1300] MTB który lepszy KELLYS VIPER 2.0 czy KROSS HEXAGON X3

noey

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam dylemat między tymi dwoma konkretnymi rowerami, nie wiem które podzespoły są ogólnie lepsze także liczę na Waszą pomoc, zastanawiam się między:

1. KELLYS VIPER 2.0 Kellys Bicycles : ProductDetail

a tym

2. KROSS HEXAGON X3 Hexagon X3 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie

proszę uzasadnić swój wybór, bym wiedział na co w przyszłości zwracać uwagę

pozdrawiam

zapomniałbym... wcześniej rozmyślałem nad tym, http://www.rowerymerida.pl/produkt384/speed-20-v-rower-merida.html ale coś wydaje mi się, że te dwie opcje powyżej są lepsze od tej meridy

Napisano

Z tego co popatrzałem na specyfikacje to wybór między tymi dwoma rowerami naprawdę należy do ciebie bo mają prawie identyczną specyfikacje, osobiście bym brał Krossa bo wygląda mi się podoba ^^ i dobra firma do kellysa nie jestem przekonany. Amor, napęd i reszta jest bez porównania, bierz który ci się bardziej podoba ;)

Napisano
  W dniu 8.06.2012 o 19:39, Pire napisał:

Z tego co popatrzałem na specyfikacje to wybór między tymi dwoma rowerami naprawdę należy do ciebie bo mają prawie identyczną specyfikacje, osobiście bym brał Krossa bo wygląda mi się podoba ^^ i dobra firma do kellysa nie jestem przekonany. Amor, napęd i reszta jest bez porównania, bierz który ci się bardziej podoba ;)

amor i tu i tu jest taki sam, i coś bardziej przemawia do mnie Kellys dla dziewczyny biorę z kolei kross'a dokładnie takiego

Hexagon F2 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie

dobra cena i parametry :)

Napisano

Hej a nie lepiej 300zł dozbierać i kupić kellysa vipera 6.0? nawet dobry osprzęt. Posiadam ten rower już od marca i super mi się jeździ góry lasy miasto. Osprzęt deore hamulce tarcze mechaniczne amortyzator xcm sn suntour 100mm blokada skoku. Jeździłem też na tym viperze 2.0 to mój 6.0 przy nim to niebo a ziemia ;(

Napisano
  W dniu 12.06.2012 o 14:40, Wilku94 napisał:

Hej a nie lepiej 300zł dozbierać i kupić kellysa vipera 6.0? nawet dobry osprzęt. Posiadam ten rower już od marca i super mi się jeździ góry lasy miasto. Osprzęt deore hamulce tarcze mechaniczne amortyzator xcm sn suntour 100mm blokada skoku. Jeździłem też na tym viperze 2.0 to mój 6.0 przy nim to niebo a ziemia ;(

dokladnie, dwa pierwsze modele na osprzecie marketowym wrecz. Dolozyc 2-3 stówki i masz sprzecik na alivio a nawet tyl deore czasem ( kross, unibike ) Firmy takie jak merida cube giant sa swietne ale w tej cenie placisz rowniez za marke i dostaniesz osprzet 3 klasy nizszy niz dajmy na to w unibike czy kross.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.