lukas85 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja dziś jadę kupić bilet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A ktoś w suchej beskidzkiej wysiada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Pytasz w kontekście dojazdu z dworca do schroniska? Od Suchej do Zawoji to i tak raczej pojedziesz przez Maków, więc jak Ci pasuje to możemy się w Makowie spotkać i razem dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dokładnie tak W sumie mógłbym jechać do Makowa Podhalańskiego zamiast do Suchej. Hm o której masz planowy przyjazd w makowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 14.17 Z Makowa wychodzi 6-7 km bliżej niż z Suchej, więc jeżeli pociąg leci do Makowa to nie ma sensu wysiadać wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 To zupełnie nie moje godziny , mój pociąg pojawia się tam planowo o 18:13 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 ja też chyba tym jadę, w sensie, tym o 7 cos z wschodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja juz bilet kupilem, tyle ze wbijam sie do pociagu z warszawy centralnej o 7:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A ja nadal szukam chętnych na podróż samochodem. Wyjazd z Warszawy w piątek około 5:00. Do podziału koszty benzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ja mam w planach wyjechać w piątek pociągiem TLK z Warszawy (zach) o godz 10:25. Potem z Krakowa do Zawoi o własnych siłach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ktoś jedzie tym samym pociągiem co ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 wbijam sie do pociagu z warszawy centralnej o 7:15 Masochista.... Nie żałuj i dawaj na wschodnią. Przynajmniej się wbijesz jakoś po ludzku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.