YgreK Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Cześć. Ktoś z forumowiczów wybiera się do Piechowic na bike maraton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja wybieram się do Wisły;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 taaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Też będę, bez względu na pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 ty to wyjdziesz z domu i jestes.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja też jadę, chociaż to właśnie w Piechowicach cztery lata temu miałem wypadek, po którym na parę miesięcy miałem rozbrat z rowerem. Czas się chyba policzyć z tym miejscem. Nabiał, na piechotę to Inferek podejdzie za parę tygodni, do Piechowic to byłby dłuuuugi spacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 na 1 wyszlo...jakos mi zal dupe sciska, ze na wiekszosc sensownych maratonow musze dojechac 300km w 1 strone...i jeszcze zaplacic na bramce na a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 120km mam do Piechowic, może nie pod samym nosem, ale fakt faktem że nie mam co narzekać. Wiekszość BM jest w zasięgu ręki, nawet MTB Marathon ma rozlokowanych kilka dobrych miejscówek w okolicy. Jakby nie patrzeć nie musze wstawać w środku nocy ( co najbardziej boli) i gnać przez pół Polski, pozostaje tylko współczuć innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Też jadę, 325km do przejechania i nie będę z tego powodu użalał się, bo to jest pasja, a nie przymus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Fotki z maratonu: BM_Piechowice_2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No i pochwalcie się jak wam poszło! U mnie było tak: http://tomek-mtb.blogspot.com/2012/06/bike-maraton-piechowice-2012.html GIGA OPEN - 37 M1 - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 haha, na rekord 253 na mega tak z 50min w plecy przez rozciecie opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Szukałem właśnie Cię Nabiał w wynikach, bo mijałem 29'ery na A4:) Dopiero jak włączyłem wyszukiwanie i pokazałeś się gdzieś daleko, to tylko pomyślałem, że jakaś awaria pewnie. Ja przyjechałem 24open / 12 M2 mega. Ogólnie maraton udany, zaskoczyła mnie tylko mniejsza ilość kilometrów i przewyższenia od podawanych. Trochę zgłupiałem jak zobaczyłem tabliczkę 2 km do mety, a zachowałem specjalnie troszkę siły. Dwa razy pomyliłem trasę z zawodnikami z którymi jechałem, ale straty z tego powodu to nawet nie wiem czy minuta będzie Dodatkowo, to przydałoby się nauczyć zjeżdżać. Czekamy na Wisłę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laqss24 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Widzę, że oprócz podjazdów, zjazdów i pięknych widoków mogą czekać na nas jeszcze inne "atrakcje" http://www.forum.bik...php?f=16&t=2148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hehe nie ma to jak popsioczyć razem na trasie na defekt co nie Nabiał? Ja też złapałem kapcia a mleczko uszczelniło dopiero po drugim pompowaniu koła, trochę mi zeszło zanim pożyczyłem pompkę bo nabój wytrzęsło mi z kieszonki na zjazdach :/ potem zostałem zgarnięty na glebę przez kogoś rogami kierownicy No i w efekcie 119 open na mega, troche pechoza ostatnio. Swoją drogą niezły smrodek się z tym mordobiciem zrobił. Lepszej reklamy nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Mój wynik, 10 w M3 na Giga, trochę się ujechałem, ale trasa super, wreszcie miałem fun na zjazdach w BM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Maniak, to z toba jeszcze pozniej gadalem w 'miasteczku'? ciezko sie nie wsciekac, jak nie dosc, ze nie ma sie nic poza pompka, mleko nie uszczelnia, za to swietnie pozniej skleja przeciwlegle scianki opony, czekasz 10min na detke, 10min na lyzke, bo bez niej nawet nie da sie sciagnac opony, pozniej dlugi czas nie dajesz rady nawet z lyzka, a jak juz sie udaje i ruszasz, to po 10s podjazdu wystudzone nogi nie chca w ogole krecic nie mowiac juz o tym, ze rozcinasz opone na 1 z najgladszych odcinkow... a tak obiektywnie, to po prostu pojechalem na miare mozliwosci i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ciekawy jestem co to za opona? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 racing ralph evo 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 no to nic dziwnego ze rozciales ale jest lekka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Tak ze mną rozmawiałeś, ze mną.... To wszystko co opisujesz.. skąd ja to znam dziwne że dopiero teraz przeżywasz takie frustracje, powinieneś raczej mówić o i tak dużym szczęściu że na ogół nie dziurawisz opon Chyba że to schwalbe jest coś kapcio-genne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.