jasinski21444 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ok dałem to porówanie bo na szutrze blokuję przednie koło i nigdy jeszcze nie zaliczyłem gleby więc liczę że na śniegu też będzie tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ok dałem to porówanie bo na szutrze blokuję przednie koło i nigdy jeszcze nie zaliczyłem gleby więc liczę że na śniegu też będzie tak łatwo Nigdy się nie ślizgałeś na butach na śniegu? Jeśli tak, to spróbuj sobie wyobrazić czy taką samą ślizgawkę da się zrobić na szutrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Powodzenia ... Szutru nie da sie porownac do sniegu . Snieg to mozna porownac do mokrych korzeni w lesie ... nigdy nie wiesz co cie spotka. ;-) TapaTalk'nięte z Andka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ok wszystko już wiem , zamierzam jeździć po asfaldowych drogach zimą do szkoły ok 2km więc chyba na zimę bede mykał na starym rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Założyłem na tył oponę taką samą jak na przodzie tyle tylko że 2.125 a na przodzie mam 1.95 , teraz zimą będzie łatwiej , a i po sutrze i podobnych nawierzchniach teraz latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Założyłem na tył oponę taką samą jak na przodzie tyle tylko że 2.125 a na przodzie mam 1.95 , teraz zimą będzie łatwiej , a i po sutrze i podobnych nawierzchniach teraz latem? Z tyłu oponę o większym balonie, niż na przód? Błąd. Patrząc na obrazek przychodzą mi na myśli 3 literki: CST. Nie wiem czy one na kamień nie zamarzną zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Masz rację to CST Przed zimą myślę że poprostu zamienię miejscami oponę tylną z przednią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.