uczaj25 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich foruwiczów , chciałbym zwrócić się do was o poradę związku z zakupem okularów rowerowych UVEX CROV PRO.Dodam że jeszcze nigdy nie miałem styczności z okularami rowerowymi ,dużo jeździłem lecz bez ubioru kolarskiego,więc pomyślałem sobie że zienię to i kupię odpowiednią garderowe.Co myślicie o tych okularach ,czytałem że firma jest renomowana i jej produkty są dobrej klasy.Podoba mi się również ich design.Może na tym forum są osoby które używają tego modelu i wypowiedzą się na ich temat , a może polecicie mi inne okularki do 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam to o tym modelu kiedyś pisano na forum że chyba pękają te okulary. Jak masz tyle kasy może np rudy project zobacz. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 uvex robi porzadny sprzet, kumpel takie ma juz pare lat i nic sie z nimi nie dzieje sam tez mam uvexy ale tansze, model protection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczaj25 Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 uvex robi porzadny sprzet, kumpel takie ma juz pare lat i nic sie z nimi nie dzieje sam tez mam uvexy ale tansze, model protection Więc mogę brać bez zastanowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 imo nonsens wydawac 300zl. ja jezdze w accentach shadow za 100, super system antifog, bardzo dobrze sie trzymaja glowy i chronia przed wiatrem i owadami. zupelnie nie widze potrzeby dawac wiecej za okulary, chyba ze ktos koniecznie potrzebuje polaryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proem Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 imo nonsens wydawac 300zl. ja jezdze w accentach shadow za 100, super system antifog, bardzo dobrze sie trzymaja glowy i chronia przed wiatrem i owadami. zupelnie nie widze potrzeby dawac wiecej za okulary, chyba ze ktos koniecznie potrzebuje polaryzacji Też jestem tego zdania, lepiej kupić tańsze i reszte przeznaczyć na uzupełnienie garderoby rowerowej. Sam od paru lat posiadam okulary firmy Goggle, z 3 parami wymiennych "szkieł" i oprócz osadzającej się pary podczas postojów po intensywnej jeździe, to absolutnie nie mam im nic do zarzucenia, a cena to około 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 A ja kupiłem używane za 130zł na allegro model Specialized Arc II Adpt White. Poczytajcie TUTAJ z czego są zrobione szkła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HikePL Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich foruwiczów , chciałbym zwrócić się do was o poradę związku z zakupem okularów rowerowych UVEX CROV PRO.Dodam że jeszcze nigdy nie miałem styczności z okularami rowerowymi ,dużo jeździłem lecz bez ubioru kolarskiego,więc pomyślałem sobie że zienię to i kupię odpowiednią garderowe.Co myślicie o tych okularach ,czytałem że firma jest renomowana i jej produkty są dobrej klasy.Podoba mi się również ich design.Może na tym forum są osoby które używają tego modelu i wypowiedzą się na ich temat , a może polecicie mi inne okularki do 300zł. Polecam przeczytać nasz poradnik odnośnie odpowiedniego dopasowania okularów sportowych. http://www.hike.pl/jak-dobrac-okulary.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swisstack Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Chciałbym podczepić się pod temat. Poszukuję okularów na rower, opcja budżetowa, tzn. poniżej 100zł (im mniej tym lepiej). Zależy mi na uniwersalności, a więc albo jakieś wymienne szkła w zestawie, albo uniwersalna przepuszczalność, choć z drugiej strony wolałbym wymienne szkła, bo dziś np. pomykałem sobie wieczorem i zależałoby mi na ochronie przed owadami itp. Na allegro można znaleźć tego sporo, jednak nie wiadomo co tak naprawdę jest godne polecenia, i czy potrzebuję sprzętu za tę stówę, czy może lepiej na początek zejść niżej z wymaganiami? Podobał mi się ten zestaw: allegro, lecz osobiście wolałbym niższą cenę. Poza tym ten zestaw (50A) wyglądał spoko: allegro. Co sądzicie? a może jakieś ekwiwalentne zestawy w dobrej jakości i niższej cenie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.