darcnet Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 poszukuję obręczy do ok 60 zeta na przód. podobają mi się vuelty, kumpel ma arline 1 na tyle i nic złego się nie dzieje. dochodzę do wniosku, że wziąłbym którąś z tych: Vuelta Arline 1 Vuelta Arline 3 Vuelta Excalibur DH podejrzewam, ba! jestem prawie pewien, że najlepszy jest Excalibur, ale czy dużo lepszy? a może coś zupełnie innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Bierz excalibura z tych trzech, bo jest w miare mocny, a na pewno najlepsza obrecza jesli chodzi o wytrzymalosc w tej cenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcnet Napisano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 jeszcze mam możliwość kupna używanego dm24 foty pod tym linkiem http://rapidshare.de/files/16147683/kolo.zip.html lepsze to, czy nowy ex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 jesli to jest uzywana obrecz i to sama obrecz, to bralbym exa nowego . Aha na ile cali ma to byc kolko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcnet Napisano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 26 obręcz mogę brać ze szprychami. piasty nie chcę, bo deorka, a ja się na novateca czaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.