luqinio Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam, Mam 183 cm wzrostu oraz nogę 83 cm. Szukam 29er na maratony MTB który będzie w przyszłości dozbrajany. Mam na oku kilka propozycji. Poison Lithium XN http://www.bike-arena.pl/index.php?p2660,poison-lithium-xn-29-2012 oraz Corrateca model FUN http://www.eurobike.pl/corratec/corratec2012/mtb/superbow To są te które najbardziej mi się spodobały. Możliwe że jakieś pominąłem to i prosiłbym o przypomnienie Kończąc, który z nich jest lepszy? Czy może lepiej kupić ramę Poisona i złożyć rower? Tylko czy zmieściłbym się w 4000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapec07 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Najpierw proponuje, zebys podzwonil po dilerach i poszukal odpowiedniego rozmiaru. Sam miesiac temu szukalem dla siebie 29er i byl kolosalny klopot z rozmiarami L/19". A dla ciebie chyba ten rozmiar bylby odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 krotko - ciezko znalezc gorszego 29era, niz corratec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gglon Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Radon ZR Race 29er 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Z tych dwóch Poison w rozmiarze 46 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luqinio Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Radon ZR Race 29er 5.0 Hmm Radon ma tylko dwa rozmiary dostępne? edit: Od razu zapytam czy 18 ramkę wziąć i ewentualnie mostek wydłużyć czy 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ani u nas, ani w Niemczech nie widziałem 20tki. I raczej w tym roku już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gglon Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Przy sztycy 400mm i mostku 100mm, 18 będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Zgadza się, 18" będzie optymalny, ma fajną geometrię , dobrą cenę i jest dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi