Krzysiek95 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam. Mogę kupić RS Psylo Race w rozsądnej cenie, tylko zastanawiam się czy warto zamieniać mojego starego bombera mx comp air na psylo? Jak wypadają w porównaniu? Dodam, że psylo będzie używany w amatorskim xc i do jazdy turystycznej. Ważę 80kg i przeszkadza mi strasznie w moim bomberze brak blokady (na większych podjazdach jest trochę ciężko). Waga jest dla mnie na drugim miejscu, bardziej zależy mi na dobrej pracy i wytrzymałości, no i blokadzie. Zdjęcia psylo: http://chomikuj.pl/BrainEater/Galeria/Allegro/Psylo , dodam że jest po serwisie: wymiana uszczelek na enduro i zalanie nowym olejem repsol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Nie zmieniłbym nigdy bombera na psylo. Może spróbuj kupić na allegro Bombera MX Comp Eta. Wyselekcjonuj najlepsze części, złóż dla siebie amorka, a drugiego sprzedaj na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek95 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Może wypowie się ktoś jeszcze, najlepiej osoba, która jeździła na obu amorkach. Temat do zamknięcia amor sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.