cubus88 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 WItam, nosi mnie na to od ponad roku. Ktos sie wybiera np samochodem? Jak tak to chetnie pomoge rozlozyc koszta przejazdu a i niezlym klaunem jestem wiec dostarcze rozrywki zonglerka itp. Dla niewtajemniczonych odsylam na strone http://www.avalanchecup.com/index.php. Dla niepoliglotow napisze ze impreza jest 70km od Grenoble, start w imprezie + karnet na wyciag na 9 dni kosztuje 100 Euro ale sa tez inne, tansze pakiety. Z Gdanska jest to +- 1700km, czyli google mowi ze okolo 630zl na paliwko w jedna strone. Niedaleko w Allemont jest miejsce kempingowe wiec spanie jest za pol darmo jak ktos chce (jak ja) w namiocie. Czy tylko ja chce w tym wystartowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Fajna opcja ale maszyną do XC ciężko by było o dobrą zabawę :/ Mam to w planach ale muszę jeszcze poczekać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicSoul Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Podobnie ja, chciałbym się wybrać na tą imprezę za 2-3 lata bo na razie rower i fundusze nie pozwalają na wystartowanie Impreza mega nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubus88 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Interesuje mnie to juz od jakiegos czasu, i uwierzcie mi ze jest tam takze masa gosci na hardtail'ach ! Nie wiem czy na tym filmiku ale widzialem typa na epic'u, anthemie i wlasnie na twardzielu. Nie zajmuja co prawda podium na takich rowerach, ale nawet na XC bym sie tam wybral jakby byla opcja. Jesli o siano sie rozchodzi, to jadac we dwojke (zakladajac ze ktos z nich ma bryke) wychodzi odpowiednio: start, wyciag itp- tylko na 4dni 280zl, na tydzien 400zl; paliwo w te i nazad ok 1400zl; zarcie i te sprawy to na upartego plecak kanapek zabierzesz z PL heh. Jadac we dwojke, wychodzi na glowe +- 1000 do 1200zl. Jadac we czworke zaokraglajac w gore 800-900zl + jakies papu. Moim zdaniem za taki fun to jest to gruba promocja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.