bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Hej! Mam w moim rowerze manetki Shimano ale nie wiem co to za model i nigdzie nie moge go znaleźć nawet na allegro szukałem i nic mam nadzieje że ktoś mi pomoże ;D (nie mam konkretnie fotek manetek ale może coś tam zobaczycie jak co to jutro zrobie foto manetek)
bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Napisano 6 Czerwca 2012 dziękuję Ci bardzo no to teraz pora dodac do specyfikacji jutro zapewne będzie kolejne pytanie co to mam za część xD
bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Napisano 6 Czerwca 2012 takie tylko mam srebne obejmy ;D tak samo wielkie dzięki
JeruTheDamaja Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Właśnie chciałem pisać, że to stare Alivio. Miałem je w swoim Trek 6000 kilkanaście lat wstecz
bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Napisano 6 Czerwca 2012 stare ale świetnie się spisują mam już je 4 lata i nigdy mnie nie zawiodły ale teraz kompletuje specyfikacje mojego roweru i dlatego pytam. A i jeszcze jedno idzie do nich dokupić obejmy?? bo moje są już jak widać na zdjęciach poobdzierane miałem kiedyś dość poważny wypadek i się poobdzierały i chciałbym je wymienić jak się da tylko kupić nowe obejmy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.