bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hej! Mam w moim rowerze manetki Shimano ale nie wiem co to za model i nigdzie nie moge go znaleźć nawet na allegro szukałem i nic mam nadzieje że ktoś mi pomoże ;D (nie mam konkretnie fotek manetek ale może coś tam zobaczycie jak co to jutro zrobie foto manetek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roofi Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Shimano SL-MC40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 dziękuję Ci bardzo no to teraz pora dodac do specyfikacji jutro zapewne będzie kolejne pytanie co to mam za część xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 To nie takie: Alivio SL-MC40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 takie tylko mam srebne obejmy ;D tak samo wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Właśnie chciałem pisać, że to stare Alivio. Miałem je w swoim Trek 6000 kilkanaście lat wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 stare ale świetnie się spisują mam już je 4 lata i nigdy mnie nie zawiodły ale teraz kompletuje specyfikacje mojego roweru i dlatego pytam. A i jeszcze jedno idzie do nich dokupić obejmy?? bo moje są już jak widać na zdjęciach poobdzierane miałem kiedyś dość poważny wypadek i się poobdzierały i chciałbym je wymienić jak się da tylko kupić nowe obejmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.