supergdynia Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Witam zna ktoś sposób na zlikwidowanie luzów na łączeniu klamki z resztą hamulca? Jest tam jakaś dziwna śruba .
piotrdi Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Można dać bardzo cienką podkladke, jeśli o to chodzi? że klamka ma luzy i lata góra-dół Ja zrobilem taki patent tylko, że u mnie klamka była jak by na nicie i nie chciałem tego rozbierać zdobyłem sobie dwie malutkie podkladeczki jak by z twardego silikonu nie gumowe, ale twarde, zrobiłem nacięcie w ten sposób mogłem wsadzić je bez wyjmowania trzpienia i jest cacy klamki nie dzwonią nie latają, a oporów dodatkowych spowodowanych podkladka nie ma i co najlepsze mimo, że naciete siedzą dobrze i nie chcą wypaść.
tranzystor82 Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Ja przesmarowałem smarem teflonowym jest gęściejszy i jest cicho
Andrew Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Można wyciąć podkładki z puszki po napoju albo z plastikowej butelki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.