Skocz do zawartości

[rama] lazaro evolution v3 - problem z doborem ramy

DaN0404

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam przymierzam się do kupna konkretnie tego modelu Allegro mam kwote przeznaczoną tak do max 1100 zł chyba nic nie ma lepszego w tym przedziale.Mam problem z doborem ramy nie mam możliwości przymiarki, oscyluję między 17 a 19 przy wzroście 172cm, od ziemi do krocza tak ok 80cm, potrzebował bym opinie osób który dokładnie ten model posiadają, i jakie są ich wrażenia.

Napisano

19 Będzie za duża bierz 17

Jedni mówią za małą drudzy mówią za durza ja już nie wiem, tak samo ze sprzedawcami jest jeden 17 a nastepny

który sprzedaje te rowery 19 :thanks:

Napisano

Ja mam rame 18 calową przy wzroście 163. I jeździ mi się komfortowo. Najlepiej by było gdybyś sobie przymierzył jakąś 19, a nie takie gdybanie :thumbsup:

Proszę tu masz kalkulator który pomoże Ci dobrać odpowiedni rozmiar ramy: KLIK

Takie gdybanie nie ma sensu, najlepiej sprawdzić tu :thumbsup:

Napisano

Do niedzieli mam czas na decyzje po czym zamawiam, jednak na razie skłaniam się do ramy 17 cali,

jeśli ktoś ma ten model niech mi da cynk czy to dobry wybór z góry dzięki za pomoc wszystkim w dokonaniu wyboru

Napisano

Ja mam 178cm i śmigam na 21'' Lazaro Evolution V2, to już zależy od ciebie, jedni wolą na większych ramach, inni na mniejszych, kwestia wygody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...