NoLimited Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pompujcie tyle zeby on sporo siadl jak wejdziecie na rower. Naprawde.. ja tak jezdze i on seryjnie sobie radzi w miare. Wiadomo ze foxa z niego nie zrobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 glupie pytanie, warto zmienic darta 3 na tego spinnera? waga mnie kusi, jezdze glownie asfaltem, waze 90kg byle nie bylo gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 glupie pytanie, warto zmienic darta 3 na tego spinnera? waga mnie kusi, jezdze glownie asfaltem, waze 90kg byle nie bylo gorzej Musisz sobie sam odpowiedzieć czy warto?. Jeśli ci zależy na wadze to ok ale jak głównie jeździsz po ścieżkach rowerowych to bym się zastanowił czy warto. Różnicę czuć kiedy wymieniłem swój stary 2,5kg kloc RST na spinnera i w pracy jego też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 nie odpowiem sobie na pytanie bo nie mam doswiadczenia, dart 3 to moj drugi amor pod kola 26" wczesniej tez mialem jakies RST na darta specjalnie nie narzekam, choc moglny lepiej male dziurki wybierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jeżeli chodzi Ci o precyzje w wybieraniu liści to nie ta pólka cenowa;] No, i pamiętaj że powietrze pracuje progresywnie a nie wiem czy Ci to pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.