sqr Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Napisano 8 Czerwca 2012 Tą folią bym obklejał chyba 5 lat. Ciężko zrobić by to dobrze wyglądało na rowerze , same zderzaki mojej kii picanto ciężko się robiło a co dopiero ramę rowerową. Pomysł bez sensu.
Gagarin40i4 Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Najłatwiejszym i najskuteczniejszym sposobem jest nie zostawianie roweru. Jak ktoś chce podjechać do sklepu to bierze sprzęt tego typu. Nie wyobrażam sobie, abym zostawił swój podstawowy rower nawet z dobrym zapięciem nawet na chwilę. Mam jedno pytanie, urzekła mnie estetyka tego roweru ale po co ta druga sprężyna?
Niedzwiedz1 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Drugi damper jest w zapasie na wypadek gdyby pierwszy rozpadł się w drobny mak przy zjeździe z krawężnika, w końcu to makro
TuiTam Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Ja sprzęt trzymam w domu i nie zostawiam go nigdzie, zapięcia nawet nie mam.
CMIK Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Dobra rada dla kogoś,kto chce zostawiać rower w mieście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.