BestiaHeniu Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Hej. Długo jej szukałem, ale w końcu znalazłem ! Podrzucam Wam mapę szlaków rowerowych w Warszawie dla tych, którzy bają się ruchu ulicznego, albo zwyczajnie nie chcą dostać mandatu. Mapa jest w wysokiej rozdzielczości, więc bez problemu można ją wrzucić na telefon. http://www.siskom.waw.pl/komunikacja/trasy-rowerowe-istniejace.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Trochę nieaktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BestiaHeniu Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Trochę nieaktualna Myślę, że bardzo niewiele się zmieniło od 2004, porównałem tę mapę z lipną wersją w .pdf (która jest z 2012. niestety waży tyle, że telefon nie może sobie z nią poradzić) i nie zauważyłem żadnych różnic. Super jest ścieżka Park Łazienkowski - okolice Świątyni Opatrzności. Asfalt równiutki, miodzio, mało pieszych na szlaku. Właśnie stamtąd wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Na ZUMI.PL są ładnie zaznaczone ścieżki rowerowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nawet bardzo nieaktualna. Na Puławskiej do Dolnej jest ścieżka od dawna. To, że ścieżka jest na Sobieskiego to żadna nowość, była tam od czasów kiedy budowali okoliczne osiedla z wielkiej płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.