mikołaj Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Skoro zakładane są kluby niszowe, mniejszościowe i tym podobnie elitarne to ja zakładam klub użytkowników marki VOODOO.Złożyłem rower na stalowej ramie model HOODOO. W tej chwili rower ma przejechane 100 km i ciągle jest regulowany i ustawiany.
Piksel Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Marzy mi się tytanowa rama Voodoo, ale w tej chwili to nieosiągalne marzenie.Stalówka też fajna, tylko nieco ciężka.Fajnie wygląda rower na tej ramie, tylko co tam robi rst??
mikołaj Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Napisano 6 Czerwca 2012 RST tam jest:) To jest mój rower numer dwa i w związku z tym jakichś ekstra części tam nie będzie. W tej konfiguracji masa pojazdu to 12,8kg. Dzisiaj założę opony schwalbe black shark 2,1". I jeszcze przerzutka przednia zamontowana jest nieco za wysoko bo przeszkadza śruba od koszyka na bidon. Działa ale wygląda nienajlepiej i będę próbował zainstalować coś w wersji top swing.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.