Gość pepet Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam, może mi ktoś powiedzieć coś na temat tej korby, sprzedawca mówił mi że niby alivio ale cos mi sie iwerzyć nie chce, czy jest to nowa korba z grupy altusa? i co dokładnie oznacza nierozbieralna (oprócz tego ze jest nierozbieralna chodzi mi o wady i zalety o ile są takiego rozwiązania) Pytam się dlatego że są takie w nowym Scarpe i chciałbym wiedzieć na co się porywam z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 nie robieralna ma te plusy ze jest tansza w produkcji a te minusy ze uszkadzajac jedna zebatke badz poprzez zuzycie jednej z nich(srodkowa sypie sie najszybciej)musisz wyrzucic cala korbe i kupic nowa zamiast same zebatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.