karni Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam, poszukuję serwisu Giant dowolna lokalizacja dla zrobienia przeglądu gwarancyjnego (1 miesiąc od zakupu) czy ktoś mógłby polecić jakieś miejsce ???(mój pierwszy Giant dlatego nie mam pomysłu co wybrać a serwisu kilka jest) Jeszcze takie techniczne pytanie czy taki gwarancyjny przegląd to tylko regulacja czy coś więcej będą patrzeć w amory (full) i jaki jest mniej więcej koszt takiej obowiązkowej przyjemności ??? Z góry dziękuję z pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 W moim hardtailu (Merida) przegląd gwarancyjny polegał na sprawdzeniu czy wszystkie imbusy są wystarczająco przykręcone i kosztował 20zł.:/ Zrobiłem go tylko dlatego aby podbić na gwarancji. Może w innych serwisach wygląda to inaczej, ale nie sądzę. Serwis to APG Peleton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Oddaj go do serwisu tam gdzie kupiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Niestety ściągałem rower z innego miasta, dlatego też szukam u nas serwisu PS jeżeli to będzie polegało na sprawdzeniu czy "wszystkie imbusy są wystarczająco przykręcone" to w sumie mogę oddać do najbliższego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Jeżeli tak ,to z dwojga złego polecam udać sie do serwisu Gianta na ursynowie(ul. Bartoka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jeżeli tak ,to z dwojga złego polecam udać sie do serwisu Gianta na ursynowie(ul. Bartoka) o lokalizacja idealna obok metra dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Giant jest również przy stacji metra Stare Bielany. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja polecam "Spójnię", mają świetny serwis nie tylko Gianta. http://swiatroweru.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.