Skocz do zawartości

[1000-1500] Kross hexagon x3 vs x5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zamierzam kupić rower mtb za 1000-1500 zł. Spodobały mi się kross hexagon x3 i x5. Spotkałem się też z rometem rambler 5.0. Wolałbym krossa, bo jakoś romet (pomimo całkiem niezłego osprzętu) mnie nie zachęca. Pozdrawiam i proszę o wasze opinie. Adam

Napisano

Kross X5 ma napęd 24 biegowy i tylko to go wyróżnia.Wszystkie podzespoły marnej jakości,stalowa kierownica,przerzutka TY 10,opony i inne.Rambler 5.0 z 2012 roku(o takim mówimy?) ma napęd 21 biegowy(wolnobieg).Wyróżnia ten model,rama.Jest naprawdę świetna w tej klasie rowerów.Wyjściem byłby Rambler 6.0 z 2012 roku.Ma wszystko czego potrzebujesz,poza ceną.Jest wysoka.

Napisano

Kross X5 ma napęd 24 biegowy i tylko to go wyróżnia.Wszystkie podzespoły marnej jakości,stalowa kierownica,przerzutka TY 10,opony i inne.Rambler 5.0 z 2012 roku(o takim mówimy?) ma napęd 21 biegowy(wolnobieg).Wyróżnia ten model,rama.Jest naprawdę świetna w tej klasie rowerów.Wyjściem byłby Rambler 6.0 z 2012 roku.Ma wszystko czego potrzebujesz,poza ceną.Jest wysoka.

Rama faktycznie jest fajna ( i lekka). Myślę że zdecyduje się jednak na x5 z 2012 roku, ponieważ nie mogę już więcej dołożyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...