kaapeo Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Może ktoś już miał z nimi styczność ? I może powiedzieć czy ten zestaw lepiej się sprawuje od Avid'ów SD3/5 + FR5. Te nowe deorki fajnie wyglądają tylko jak jest z jakością hamowania
MokryxD Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Ja mam na przodzie takowy hamulec, tylko z klamkomanetką ST-EF51. Nie można narzekać na brak siły, na koło mogę postawić w każdej sytuacji(ważę 50kg). Modulacje też całkiem przyzwoita. Najbardziej drażni odgłos na mokro na oryginalnych klockach, ale zawsze można je zmienić.
kaapeo Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Napisano 5 Czerwca 2012 Hehe ja nie mam zamiaru zmieniać Avidy mi dobrze służą Lecz brat coś myślał nad nowym zestawem i dlatego też pytam
Qr3ak Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 BR M590 to raczej można porównywać z SD7, a SD3 lub 5 z Shimano Alivio. Jak już się ma avidy to zmieniać się nie opłaca, chyba, że o wagę chodzi. Deore jest wycieniowane z każdej możliwej strony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.