kaapeo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Może ktoś już miał z nimi styczność ? I może powiedzieć czy ten zestaw lepiej się sprawuje od Avid'ów SD3/5 + FR5. Te nowe deorki fajnie wyglądają tylko jak jest z jakością hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja mam na przodzie takowy hamulec, tylko z klamkomanetką ST-EF51. Nie można narzekać na brak siły, na koło mogę postawić w każdej sytuacji(ważę 50kg). Modulacje też całkiem przyzwoita. Najbardziej drażni odgłos na mokro na oryginalnych klockach, ale zawsze można je zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 nie widzę sensu zmiany z Avid'a na Deore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Hehe ja nie mam zamiaru zmieniać Avidy mi dobrze służą Lecz brat coś myślał nad nowym zestawem i dlatego też pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 BR M590 to raczej można porównywać z SD7, a SD3 lub 5 z Shimano Alivio. Jak już się ma avidy to zmieniać się nie opłaca, chyba, że o wagę chodzi. Deore jest wycieniowane z każdej możliwej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.