Gość saymon81 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jutro wychodzą ode mnie pierwsze 100szt. Czekam jeszcze na dodruk reszty. Dziś nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Czyli jeszcze nie wysłałeś wlep? Bo na niedzielę je potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 To na niedzielę raczej nie będzie. A może jakaś informacja kto może się spodziewać przesyłek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Raczej nie będzie. Wczoraj dopiero pociąłem naklejki na sztuki. Trzeba koperty adresować, sprawdzić czy poprawne ilości są pakowane. Jutro idzie wysyłka, w poniedziałek druga (ostatnia seria). Musicie wytrzymać. Oprócz naklejek jeszcze mam pracę, dom. Więc proszę o odrobinę wyrozumiałości i luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Spoko A jeśli można prosić, to żebym ja był w tej pierwszej turze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Coś się to Twoje pytanie z 'odrobiną luzu' średnio zgrywa;P Przecież to TYLKO naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Oprócz naklejek jeszcze mam pracę, dom. Więc proszę o odrobinę wyrozumiałości i luzu. Rozumiem, ale się nie dziw, bo nie mamy żadnej informacji o tym, które przelewy doszły, kto może oczekiwać pierwszych przesyłek oraz co decyduje o kolejności wysyłki. Mimo tego, wielki szacunek za bezinteresowne poświęcenie czasu i kupno w ciemno tylu naklejek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Rozumiem, ale się nie dziw, bo nie mamy żadnej informacji o tym, które przelewy doszły, kto może oczekiwać pierwszych przesyłek oraz co decyduje o kolejności wysyłki. Mimo tego, wielki szacunek za bezinteresowne poświęcenie czasu i kupno w ciemno tylu naklejek.. Na pewno nie decyduje grupa krwi...tak jak się zapisaliście tak pewnie zostaną wysłane, myślicie, że Saymon81 jeszcze bawi się w układanie kolejności? Wysyłka i pakowanie zajmuje wystarczająco dużo czasu. Michalj- większość przelewów zazwyczaj dochodzi od razu, a na pewno pieniądze nie utkną gdzieś w Gruzji i nie są to też astronomiczne sumy. JakubWelnowski- Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie poczta w weekendy nie pracuje. Tak z ciekawości- jak to wygląda u Ciebie? Tak więc panowie i panie. CIERPLIWOŚCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 I wez czlowieku zrob cos z dobrego serca dla innych, nie wez za to zadnej kasy i co masz na koniec...? Dzieki saymon81 za ogarniecie tematu! POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 U mnie poczta chodzi czasem w soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akmk Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ludzie dajcie spokój, naklejka to nie dętka że nie da rady bez niej jeździć.Chyba wielkiej tragedii nie będzie jeśli poczekamy kilka dni czy tydzień .Ja osobiście nie mam ciśnienia i mogę poczekać i 2 tygodnie.A przelewy dochodzą jeśli są poprawnie wypełnione i nie giną gdzieś w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja ogólnie chciałbym podziękować koledze saymon81 za bezinteresowną inicjatywę oraz poświęcony czas, a kiedy wyśle nalepki jest mi bez znaczenia, zresztą ludzie to tylko nalepki będziecie się lansować później - tydzień nie robi przecież znaczenia?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 JakubWelnowski- Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie poczta w weekendy nie pracuje. Tak z ciekawości- jak to wygląda u Ciebie? to masz fajną poczte bo u mnie nigdy w zyciu nie widzialem jeszcze listonosza w sobote albo niedziele......heh -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 to masz fajną poczte bo u mnie nigdy w zyciu nie widzialem jeszcze listonosza w sobote albo niedziele......heh -.- Jeśli się nie mylę to jedynie w soboty do godz 10 roznoszą listy polecone, ale nie przyjmują żadnych przesyłek i to jest tyle z ich weekendowej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jeśli się nie mylę to jedynie w soboty do godz 10 roznoszą listy polecone, ale nie przyjmują żadnych przesyłek i to jest tyle z ich weekendowej roboty. czyli prawie jakby nie robili ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 U mnie w soboty normalnie pracują z tym, że do 14-tej czyli mam szansę na naklejki jeszcze w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 dla mnie najważniejsze jest aby doszły do mnie przed zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Na pewno nie decyduje grupa krwi...tak jak się zapisaliście tak pewnie zostaną wysłane, myślicie, że Saymon81 jeszcze bawi się w układanie kolejności? Wysyłka i pakowanie zajmuje wystarczająco dużo czasu. Decyduje raczej kolejność zapisów. Chociaż grupa krwi brzmi bardzo zachęcająco Naklejki są odebrane z drukarni i na wszelki wypadek zrobiłem dodruk 100szt w ciemno. Może ktoś będzie chciał później. Listy nie będę robił, bo powinienem wtedy robić z 10 list, kto wpłacił, czyje już spakowane, komu wysłałem itd. Nie jestem DHL i nie ma opcji śledzenia. Naklejki pocięte, posegregowanei, trzeba wypełnić koperty, polecone itd. I nie mogę się pomylić bo dostanę po łbie że nie dotarło bo się pomyliłem. Chyba nikt nie chciałby otrzymać 3 naklejek zamiast 10? Prawda? Przy takiej ilości pakowania i różnych zamówień trzeba uważać co i do kogo się pakuje. A jeszcze proszę nie zapominać że istnieje coś takiego jak praca, w której nie mogę wyciągnąć 600szt naklejek i zacząć pakować, wypełniać kopert, liczyć, sprawdzać itd. Mogłoby się skończyć źle, niestety dla mnie. Wystarczy że pojawiam się na forum w czasie pracy. Dzięki za miłe słowa. tak naklejki istnieją czyli mam szansę na naklejki jeszcze w tym tygodniu Nie chcę Ci martwić, ale szanse raczej małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Wysłane są już jakieś naklejki czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Myślę, że jak przyjdą to zauważysz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Wysłane. kubakorona oraz c1ach muszą mi wybaczyć, ale do nich pójdą w poniedziałek. Brakło mi naklejek 1b Reszta co wpłaciła już pieniądze ma wysłane naklejki. Tak, pamiętałem o poleconych i priorytetach. Naklejki w drodze. Tylko nie każcie mi listy robić komu wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Mam takie pytanie do Szymona 81 czy mogę jeszcze domówić parę naklejek? Oczywiście zapłacę 2 raz za przesyłkę nic się nie dzieje, bo obecne już są w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 lista nadal otwarta, w poniedziałek będę miał kolejny dodruk. Mogę wysłać Chwilowo brak 1b. :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.