bigos97 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 DO mnie doszły ! Idę właśnie odebrać na główną pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dostałem avizo, przed 18 idę na pocztę po po odbiór. Czyli ile szły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dostałem awizo. Po 18 idę na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maticzek Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam.Naklejki odebrane i się super prezentują. Po remoncie i lakierowaniu wylądują dumnie na ramie ;p Pozdrawiam i dziękuje za udaną transakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Przed chwilą odebrałem, od razu przykleiłem. Super! Dzięki za naklejki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Przed chwilą odebrałem, od razu przykleiłem. Super! Dzięki za naklejki! to może nam zaprezentujesz jak sie przezentuja u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dziękuję bardzo za naklejki dzisiaj doszły jutro będzie klejenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dzięki bardzo za wlepy Już są naklejone na kasku i bajku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jedna z naklejek już na rowerku biegowym Córki Na moim klejenie jutro. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Pamiętajcie o odtłuszczeniu ramy co by się lepiej trzymały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No i po robocie. Rura podsiodłowa po odtłuszczeniu płynem do szyb została ozdobiona śliczniuchną naklejeczką i pokryta lakierem bezbarwnym dla lepszej trzymalności. Pasuje jak w mordę strzelił, serdeczne podziękowania dla autora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 są, nie wiem czemu, ale wydawały mi się przed zamówieniem trochę większe - ale spox, są takie jak powinny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam, Cieszę się że naklejki doszły (khem) . Miłego oklejania. W razie czego dla kolejnych chętnych, jest druga partia naklejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Są takie fajne że zamówię chyba znowu po 5 z każdego rodzaju Kask i rower oklejone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A ja Wam mogę napisać, że u mnie jedna na tylnym trójkącie zrobiła dziś prawie setkę, została zalana deszczem, zachlapana błotem, wcześniej uwalana piachem. Następnie potraktowana szczotą i jak na razie wszystko się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 naklejki na ramie super się prezentują bynajmniej mnie się tak wydaje foto w galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikavior Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam! Dziś wykonałem przelew. Pozdrawiam, K. BTW. Koleżanko słowo "bynajmniej" nie równa się "przynajmniej" - zapraszam do lektury: http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 witam.czy doszły już komuś listem zwykłym? bo to już z tydzień będzie jak się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Listem zwykłym na pewno zginęły Ja tak zawsze miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 listem zwykłym do mnie doszły już dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicSoul Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No niestety z listami zwykłymi jest tak, że albo dojdzie albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 nie zaginely lecz z wlasnego niedopatrzenia poszly na inny adres ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Do mnie też jeszcze nie doszły...list priorytetowy niepolecony. Póki co czekam cierpliwie... Najwyżej zamówię drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jeżeli jeszcze można zamówić, to ja proszę o: premier2 - 4x 3czarna, 4x 1czarna, 4x 2czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tornadotwister Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam Jeżeli jest już 2 seria albo zostały z 1 serii to też bym prosił. Dopisuję się do kolegi wyżej może nowa lista się stworzy:) premier2 - 4x 3czarna, 4x 1czarna, 4x 2czarna Tornadotwister - 2x 3czarna, 2x 3biała, 2x 1czarna, 2x 1biała,2x 2czarna,2x 2biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.