JakubWelnowski Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 To spoko, jak przesyłka dojdzie dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakorona Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 ja to mam szczescie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Sorry ponownie, ale niestety kolejność wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 No to mam przerąbane Ale i tak inni maja gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 a to dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jestem daleko na liście, ale inni są dalej Kurde po części pomagałem w organizowaniu naklejek a skończyłem w połowie listy. Demokracja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Chłopie, co ma do rzeczy bycie w połowie stawki skoro do Ciebie też poszły? Chyba że się teraz zgrywasz Poza tym nie wiem jak "organizacja" wpływa na Twoje miejsce skoro sam się wpisałeś. eeee... co rozumiesz przez organizację naklejek? Bo chyba czegoś nie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Nic takiego, miałem na myśli, że próbowałem pomóc w tworzeniu wzorów a nawet gdybym je zaprojektował to i tak decydowałaby kolejność mojego wpisu na liście - sprawiedliwość A nie specjalnie czekam na listonosza, wiem, że nie warto jeszcze ze 2 tygodnie Jeśli się orientujesz w tym, powiedz, kto z listy był ostatni do kogo wysłałeś? Ciekawi mnie ile list będzie wędrował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/113984-forumowe-naklejki-lista-chetnych/page__st__80__p__1081867#entry1081867 Tylko 2 osoby które wpłaciły nie dostały jeszcze naklejek. Jadę po nie do drukarni właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicSoul Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dzisiaj naklejki doszły, prezentują się elegancko Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Mi tak samo dziś doszły wilekie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no i super. Tragedii nie ma, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jakość pierwszorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 naklejki doszły, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jeśli jakieś komentarze to dajcie, zawsze można kolejną serię upiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 taa, wstążki w kokardę dołączaj hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Heheheh.... pomyślę... koniecznie różowa krata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analog82 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Bylaby mozliwosc zamowienia naklejek w tym momencie? Niestety przegapilem moment tworzenia listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Można jeszcze zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Do mnie też dziś doszły, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dziękuję Panie Szymonie za naklejeczki Jak najbardziej jestem zadowolony! ahh, narobiłeś mi smaku tymi czereśniami na znaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hahaha. Długo zastanawiałem się o co chodzi... jaki znaczek (?). Cieszę się że docierają całe i zdrowe te naklejki. Lista nadal otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akmk Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Do mnie też właśnie doszły,bardzo ładnie wykonane.Dziękuje bardzo.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Doszły, są śliczne, wieczorem powędrują na ramę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a do mnie jeszcze nie doszly... =.=" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.