siimon Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ale przynajmniej wiemy, że kolega żyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ja też właśnie zajrzałem i nie otrzymałem póki co naklejek, a szkoda, naprawdę fajne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A te grafiki idzie gdzieś z forum pobrać ? Tak się składa, że mam fajny papier samoprzylepny do zadruku na drukarce to sobie bym kilka zrobił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 A mozna te naklejki dostać jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 A mozna te naklejki dostać jeszcze ? jak widzisz wyżej,wciąż są osoby które nie otrzymały naklejek chociaż miało to nastąpić kilka miesięcy temu.kolega który się tym zajmował zniknął bez słowa i nie wiadomo co dalej. odpowiadając na twoje pytanie,nie można z przyczyn nie zależnych of fr.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Bo takiemu nie zależy, jak masz wypasioną furkę to co innego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 z racji że temat umarł śmiercią naturalną to odpinam i zamykam. Jeśli chcecie by temat powołano do życia to proszę klikac "zgłoś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.