Darek1990 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ile można mieć urlop??!!....ma cierpliwośc sie kończy,a chciałem mieć naklejki na 25 na masę a tu nic nie wyszło ,to już jakoś miesiąc nie długo będzie ;/ chyba się nic koledze naszemu nie stało co?...(odpukać...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Froop Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mógłby mi ktoś pokazać jak te naklejeczki wyglądają ? I czy może się jeszcze zapisać do zamówienia tych naklejek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubek76 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Słuchajcie, dostał ktoś przesyłkę z naklejkami, czy może cała wysyłka nie ruszyła? Nie wiem czy kolega nie jest czasem studentem bo może przedłuży sobie urlop do października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 z tego co mi wiadomo to nie dostal nikt z partii ktora miala isc prawie równy miesiac temu,kolega pisal ze do 25.07 wysle bo idzie na urlop,no i jak jest to sam juz widzisz po postach...najgorszy jest brak informacji ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubek76 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 No nic. Poczekamy, zobaczymy czy coś z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hatim Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dobra nie będę dłużej czekać. Proszę mnie wypisać z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Również byłbym zainteresowany tymi naklejkami, mógłby ktoś wrzucić foto jak one wyglądają, choćby na rowerze. I czy jest możliwość dalej je nabyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkaz016 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 właśnie , foto by się przydało , linki z początku nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akmk Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Naklejki wyglądają tak jak w moim profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturs Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 no ja mimo że przelew poszedł jakieś 1.5 miesiąca temu to naklejek jeszcze nie dostałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Super kasę ściągnął i sie nie odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Za ok 50zł dużo nie poszaleje Może biuro podróży upadło i koledze się urlop przedłużył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Też zrobiłem przelew na naklejki, ale raczej za te 7 PLN ode mnie to raczej się aż nadto nie wzbogaci. Nawet jeśli nie dostane tych naklejek to aż tak płakać nie będę, co nie znaczy że gość trochę poleciał z Nami w kulki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie ma kogoś na forum kto by był wstanie zrobić takie naklejki, ewentualnie na allegro poszukać i zrobić konkretne zamówienie dla tych którzy zdeklarowali by się kupić ? Co to tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A sam nie możesz poszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam po bardzo długiej przerwie. Naklejki wyjdą jutro, perturbacje zdrowotne. Nie nie biuro podróży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 a już nie wierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ciekawe czy moje też przyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 no ja wciąż czekam na swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 drogi Saymonie81,czy mógłbyś podać listę osób do których wysłałeś naklejki w poniedziałek?z góry serdecznie pozdrawiam albo chociaż aby zaoszczędzić Ci pracy czy poszły do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 A już myślałem że coś się ruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 coś ciężki temat z tymi naklejkami ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo191f Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Dostal naklejki ktokolwiek z tej pazdziernikowej wysylki? Dopiero dzisiaj zauwazylem, ze cos sie ruszylo w temacie. Poddalem sie i nie zagladalem tutaj ze 2 miesiace Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nic dalej cisza w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 nic sie nie ruszylo.kolega pisal ze wyslal ,no ale chyba tego nie zrobil bo nikt nie dostal.....;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.