bartnik Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 http://tiny.pl/hpbw3 przeczytajcie opis - facet nic nie wie o tym co sprzedaje, snuje przypuszczenia na temat tego co ma, zdjęcie koło jakiegoś zardzewiałego baraku/śmietnika... Skojarzenie mam jedno.... wy też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ta niebieska blacha to według mnie drzwi od garażu. Nie każdy sprzedający musi napisać wypracowanie na temat sprzedawanego przedmiotu , i nie każdy się musi na tym znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Prawdę mówiąc, to jak bym chciał odsprzedać swój obecny amor to bym podał tylko nazwę "Zoom" bo poza tym nic nie wiem o nim - montowany fabryczne więc producent nie pokusił się o instrukcję serwisową. Tak na marginesie to są drzwi do garażu (widać to na dwóch zdjęciach) w którym stoi jeszcze jeden rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Jesteś zainteresowany zakupem czy masz geny śledczego we krwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Brałem od tego samego sprzedającego przerzutke deora i jak na razie wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 zgadzam się , że w OEMie można nie wiedzieć jaki to naprawde model i rocznik. Ale to, że facet nie wie ile rower ma lat i ile przejechał to mnie zastanowiło. Mało to paserstwa na allegro? Gościu pisze jak o nie swoim rowerze. Ja bym tak pisał jakbym nie znał ani roweru, ani właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mój rower to refurb i części mogę mieć nowe, albo używane starsze niż wyprodukowany model roweru. Jedyne co można stwierdzić to tyle, że nie jest to pierwszy właściciel. Jednak podzielam twoje obawy, zam zastanawiałem się czy nie kupić ramy na ebay, ale była podejrzanie zbyt tania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurislawek Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nie ma napisane jaki z jakiego to zleca jest, po jaki terenie jezdzone, ile km zrobione, czy wogóle był serwisowany, ja bym się w niego nie pchal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Jakby napisał, że regularnie serwisowany, prawie nie jeżdzony, tylko po płaskim i pod 50kg niewiastą to byś od razu kupił? Skąd pewność, że ta niewiasta to nie 90kg osobnik, a regularny serwis sprowadzał się do przetarcia szmatką goleni i nic więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.