Skocz do zawartości

[zakupy cz.3 ] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Dziobolek, ostrzę sobie zęby właśnie na tą torbę, którą pokazałeś. Problem w tym, że potrzebuję jeszcze mapnik i tutaj mam dylemat, czy tylko mapnik zarzucić na kierownicę, czy pchać się jeszcze w jakąś torebkę z mapnikiem.

A żeby być w temacie, doszło do mnie zamówienie - kaseta HG61, chwyty, zestawy linek, łańcuch i klucz (bo inaczej korbę mógłbym na gumę do żucia przykleić ;) ). Szukałem też kominiarki, ale stacjonarnie, bo chcę ją najpierw na łeb włożyć i kicha! Nigdzie gdzie byłem nie ma.

P.

2 sztuki oświetlenia na tył

32283.jpg

oraz Endura Meryl Tactel Knickers za €16,58.

9308.jpg

Dziobolek, ostrzę sobie zęby właśnie na tą torbę, którą pokazałeś. Problem w tym, że potrzebuję jeszcze mapnik i tutaj mam dylemat, czy tylko mapnik zarzucić na kierownicę, czy pchać się jeszcze w jakąś torebkę z mapnikiem.

Trudno powiedzieć...

Jeśli korzystasz z map papierowych, to mapnik albo torba z mapnikiem, ale takim, który się rozkłada (jeśli wiesz co mam na myśli).

Bo torby z "niby mapnikiem", czyli z okienkiem na górnej powierzchni nadają się IMHO do tego, aby włożyć tam smartphona lub tp.

Torba z mapnikiem nierozkładanym

torba-na-kierownice-author-a-h721.jpg

Torba z mapnikiem rozkładanym

1873908_3.jpg

Poza tym warto zwrócić uwagę na system mocowania.

Najmniej problemowy i ze sporymi możliwościami jest tzw. KlickFix.

Ja kupiłem torbę na kierownicę Meridy, i na trzech kierownicach wystąpił problem z montażem:

- jedna kierownica za gruba,

- na drugiej uchwyt za krótki i brak możliwości przedłużenia,

- na trzeciej konflikt uchytu z linkami hamulca i przerzutek.

Finalnie zakupiłem do niej system KlickFix i będę wymianiał mocowanie.

Haha ja też,ja mam czerwony a ty ?,poki co uywam jako zwyklego zegarka, puls działa,nic tylko używać,musze tylko kupićna kiere podstawke pod zegarek....

Podstawki pod zegarek widziałem ostatnio w Decathlonie, po 19 zł. Ale biorąc pod uwagę cenę tego pulsometru, to dosyć droga :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...