tomkaz016 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 witam , ostatnio chciałem przestawić hamulec w szosówce , ale zorientowąłem się że mam obrobioną tą śrubę na imbus , którą od tyłu przykręca się hamulec od ramy . czy orientuje się ktoś , czy istnieje szansa żeby nabyc taką śrubkę , czy raczej nie sprzedaje się takich części ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 To jest sama nakrętka, jak ładnie zapytasz to w serwisie może nawet dostaniesz taką za darmo. Tylko pytanie, po co odkręcać hamulec do przestawienia? Zresztą co w tym przypadku chcesz przestawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkaz016 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 chciałbym poprostu dokręcić ten hamulec , dostałem rower od ojca , tylko że z tyłu była obrobiona ta nakrętka , dało się ją odkręcić , ale w strone przykręcania już przeskakuje , i hamulec rusza się na boki . Właśnie jest taki problem , że w serwisach w cz-wie nie mają takich części . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A możesz zrobić fotkę tej części i wrzucić tu do tematu? Ktoś może ma albo coś pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.