Skocz do zawartości

Ząbki i okolice, jest ktoś chętny na jeżdżenie?

nectar

Rekomendowane odpowiedzi

Za to ja przeciwnie. Mam zamiar testować dziś małe zmiany w rowerze w tamtych okolicach więc o ile będziecie jechać - dajcie znać. Najbliższe lasy wydają się mieć ograniczony potencjał( chętnie przekonam się jak bardzo się myliłem) ale możemy przejechać się w stronę lasów wawerskich lub północnym skrajem poligonu.

Za to ja przeciwnie. Mam zamiar testować dziś małe zmiany w rowerze w tamtych okolicach więc o ile będziecie jechać - dajcie znać. Najbliższe lasy wydają się mieć ograniczony potencjał( chętnie przekonam się jak bardzo się myliłem) ale możemy przejechać się w stronę lasów wawerskich lub północnym skrajem poligonu.

hej,

Marcin po 18-tej a ja chciałam wcześniej tak ok 15/16

Wcześniej nie dam rady po 17 zawitam do domu więc 19 jak napisał Sebastian jest jak najbardziej OK

dobra chłopaki to się ustawiajcie, ja po prostu korzystam że mam dziś homework i trochę luzu :P

tak więc niedługo śmignę:)

buziaki i do next time

w niedzielę jest wycieczka o tu może ktoś chce dołączyć:)

http://www.wedrujemy.org.pl/rowerem-nad-zalew-i-przez-dolin-dolnej-narwi-17062012-niedziela

ja się wybieram:)

Dla mnie również 19-ta to zbyt późno, wieczór muszę mieć na inne cele, a rower stygnie :)

Natomiast wycieczki gdzie "jemy ciasto którym częstują panie, popisując się wypiekami" obawiałbym się ze względu na towarzyszące takim imprezom tempo ;)

Dla mnie również 19-ta to zbyt późno, wieczór muszę mieć na inne cele, a rower stygnie :)

Natomiast wycieczki gdzie "jemy ciasto którym częstują panie, popisując się wypiekami" obawiałbym się ze względu na towarzyszące takim imprezom tempo ;)

nie widziałam w agendzie tej imprezy takiego poczęstunku :)

ja tam lubię tempo rekreacyjne

• 3 tygodnie później...

Witam, widze że kręcicie się po okolicach Zielonki, mam pytanie odnośnie lasów wojskowych między Zielonką, Rembertowem, Ossowem....

Szukam przez ten las drogi do Okuniewa, nie wiecie czy są jakieś mapy tego lasu z zaznaczonymi ścieżkami?

Z góry dzięki za pomoc.

Witam, widze że kręcicie się po okolicach Zielonki, mam pytanie odnośnie lasów wojskowych między Zielonką, Rembertowem, Ossowem....

Szukam przez ten las drogi do Okuniewa, nie wiecie czy są jakieś mapy tego lasu z zaznaczonymi ścieżkami?

Z góry dzięki za pomoc.

Dokładne mapy poligonu znajdziesz na http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ z lewej strony zaznaczasz skany map topograficznych.

Do Okuniewa można przejechać bez problemu.

Trochę się kręciłem po tym lesie, ale z brzegu. Taką scieżkę znalazłem, że na Mokrym ługu wjeżdżam a wyjeżdżam w Ossowie lub Zielonce. Las wydaje się być fajny, potrenować można ale w ciemno nie chce się zapuszczać dlatego jakiejś mapy szukałem. Tym bardziej, że ostatnio kapcia złapałem a wszędzie daleko by iść. Na szczęście miałem zestaw naprawczy, ale komary podziobały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...