marcineq30 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wybiera się ktoś popołudniu pojeździć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wybiera się ktoś popołudniu pojeździć ?? jak przestanie wiać i trochę cieplej będzie to ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jeszcze zupełnie nie mogę się określić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Za to ja przeciwnie. Mam zamiar testować dziś małe zmiany w rowerze w tamtych okolicach więc o ile będziecie jechać - dajcie znać. Najbliższe lasy wydają się mieć ograniczony potencjał( chętnie przekonam się jak bardzo się myliłem) ale możemy przejechać się w stronę lasów wawerskich lub północnym skrajem poligonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Za to ja przeciwnie. Mam zamiar testować dziś małe zmiany w rowerze w tamtych okolicach więc o ile będziecie jechać - dajcie znać. Najbliższe lasy wydają się mieć ograniczony potencjał( chętnie przekonam się jak bardzo się myliłem) ale możemy przejechać się w stronę lasów wawerskich lub północnym skrajem poligonu. hej, Marcin po 18-tej a ja chciałam wcześniej tak ok 15/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja na jakiś spokojny spacerek ok. 19 tej (tąpnęło mnie po wczorajszym odczulaniu).. Wcześniej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 hej, Marcin po 18-tej a ja chciałam wcześniej tak ok 15/16 Wcześniej nie dam rady po 17 zawitam do domu więc 19 jak napisał Sebastian jest jak najbardziej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wcześniej nie dam rady po 17 zawitam do domu więc 19 jak napisał Sebastian jest jak najbardziej OK dobra chłopaki to się ustawiajcie, ja po prostu korzystam że mam dziś homework i trochę luzu tak więc niedługo śmignę buziaki i do next time w niedzielę jest wycieczka o tu może ktoś chce dołączyć http://www.wedrujemy.org.pl/rowerem-nad-zalew-i-przez-dolin-dolnej-narwi-17062012-niedziela ja się wybieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dla mnie również 19-ta to zbyt późno, wieczór muszę mieć na inne cele, a rower stygnie Natomiast wycieczki gdzie "jemy ciasto którym częstują panie, popisując się wypiekami" obawiałbym się ze względu na towarzyszące takim imprezom tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dla mnie również 19-ta to zbyt późno, wieczór muszę mieć na inne cele, a rower stygnie Natomiast wycieczki gdzie "jemy ciasto którym częstują panie, popisując się wypiekami" obawiałbym się ze względu na towarzyszące takim imprezom tempo nie widziałam w agendzie tej imprezy takiego poczęstunku ja tam lubię tempo rekreacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam, widze że kręcicie się po okolicach Zielonki, mam pytanie odnośnie lasów wojskowych między Zielonką, Rembertowem, Ossowem.... Szukam przez ten las drogi do Okuniewa, nie wiecie czy są jakieś mapy tego lasu z zaznaczonymi ścieżkami? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Napisz na PW do Marcina - on zjeździł te lasy i powinien wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam, widze że kręcicie się po okolicach Zielonki, mam pytanie odnośnie lasów wojskowych między Zielonką, Rembertowem, Ossowem.... Szukam przez ten las drogi do Okuniewa, nie wiecie czy są jakieś mapy tego lasu z zaznaczonymi ścieżkami? Z góry dzięki za pomoc. Dokładne mapy poligonu znajdziesz na http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ z lewej strony zaznaczasz skany map topograficznych. Do Okuniewa można przejechać bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzięki za pomoc, ta wiedza będzie bardzo przydatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzięki za pomoc, ta wiedza będzie bardzo przydatna. Z praktycznych porad: nie zapuszczaj się w okolice strzelnicy w Wesołej bo ganiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 a z jeszcze bardziej praktycznych - uważać na kałuże, wyglądają na banalne - a są stosunkowo głębokie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Trochę się kręciłem po tym lesie, ale z brzegu. Taką scieżkę znalazłem, że na Mokrym ługu wjeżdżam a wyjeżdżam w Ossowie lub Zielonce. Las wydaje się być fajny, potrenować można ale w ciemno nie chce się zapuszczać dlatego jakiejś mapy szukałem. Tym bardziej, że ostatnio kapcia złapałem a wszędzie daleko by iść. Na szczęście miałem zestaw naprawczy, ale komary podziobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 ale komary podziobały. potrafią ciąć tam nawet w czasie jazdy, stąd "naturalny" pospieszacz... Ja tylko bluzę zdejmowałem a i tak parę mnie sieknęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Nie mniej jednak mimo niedogodności, teren wart jest zbadania. Las duży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.