marcineq30 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 kierunek Zielonka Bankowa - Poligon - Ossów - Kobyłka w kierunku glinek w Zielonce - ul. Lipowa - Kolejowa - Bankówka - Kierunek Ząbki na oko coś 20 km oczywiście oświetlenie obowiązkowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 kierunek Zielonka Bankowa - Poligon - Ossów - Kobyłka w kierunku glinek w Zielonce - ul. Lipowa - Kolejowa - Bankówka - Kierunek Ząbki na oko coś 20 km oczywiście oświetlenie obowiązkowe :-) oświetlenie jest:) no to jesteśmy umówienie, trasa wydaje się być OK! to co 19:45? parking API MARKET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 API na Powstańców czy Szwoleżerów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 POWSTAŃCÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Postaram się być. W razie czego zaczekajcie max 10 minut. Wszystko zależy od mojej połówki, czy zdąży wrócić z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Postaram się być. W razie czego zaczekajcie max 10 minut. Wszystko zależy od mojej połówki, czy zdąży wrócić z pracy. oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No fajno było... dzieki za wspólną wycieczkę. Następnym razem podkręcamy nieco tempo Ilonka pw jest jednak aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No fajno było... dzieki za wspólną wycieczkę. Następnym razem podkręcamy nieco tempo Ilonka pw jest jednak aktualne. hej! no fajne chłopaki z Was:) również dziękuję za wspólny trip podkręcimy jak wezmę rower od sąsiada któy trzyma de facto w mojej piwnicy , a co:) Seba, a co to jest pw? ja dziś śmigam do center do koleżanki i razem śmigamy na ''lekko'' pozdrawiam Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 pw=> prywatna wiadomość. To nie mnie zostawiłaś nr. telefonu No ja też właśnie jadę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 pw=> prywatna wiadomość. To nie mnie zostawiłaś nr. telefonu No ja też właśnie jadę pozdro ja znam skrót prv! no to ktoś dostał szczęśliwy numerek zaraz sprawdze kto zacz. miłego dnia pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Halo, halo. Jaki jest Wasze tempo? :-) Czy las rembertowski jest jakimś realnym celem krótkiej wycieczki? Moja luba mieszka w Rembrydż i myślałem że mógłbym Ją wreszcie wyciągnąć kręcąć przy okazji z Wami. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Halo, halo. Jaki jest Wasze tempo? :-) Czy las rembertowski jest jakimś realnym celem krótkiej wycieczki? Moja luba mieszka w Rembrydż i myślałem że mógłbym Ją wreszcie wyciągnąć kręcąć przy okazji z Wami. :-) wiesz co, wczoraj Marcin prowadził : trasa jw, tempo spokojne, rekreacyjno-przyrodniczo-zapoznawcze:) poniżej 20/h tak więc spokojnie w piatek ok 19 wstępnie jestem umówiona z Marcinem na wyprawę nad Zegrze:) więc kto chce niech dołącza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja byłem dzisiaj... Jutro chyba nie dam rady... Jutro jak już to krótka piłka ok 30 km...i to później... Może coś w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja byłem dzisiaj... Jutro chyba nie dam rady... Jutro jak już to krótka piłka ok 30 km...i to później... Może coś w sobotę? Sobota to dobra opcja jak pisze Sebastian można pomyśleć nad jakąś fajną trasą o profilu - rekreacja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 hmmmm ja jutro świętuje w strefie kibica:) punkt zborny pałac kultury!!! może chcecie dołączyć? kibicujemy naszym:) więc ew ta sobota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Sobota to dobra opcja jak pisze Sebastian można pomyśleć nad jakąś fajną trasą o profilu - rekreacja :-) Ooo to to ... może swoją połówkę namówię..a chyba się uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Robimy jutro jakiś wypad ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 ja jestem na tak, ale w pinechy się jeszcze nie mogę określić co do godziny... Jakieś sugestie? nie mogę już edytować.... Proponuję wstrzymać sie z decyzjami do jutra rana... zobaczymy jaka będzie pogoda i skontaktujemy się na forum, albo tel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 dzień dobry! ja jestem na tak:))) co powiecie na godzię 16? ew 17?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Tu jest jutro wycieczka http://www.forumrowerowe.org/topic/99510-warszawa-codzienne-ustawki-wspolne-jazdy/page__st__1120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Tu jest jutro wycieczka [Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 57 dzięki bobik za info, ale niestety wczoraj zaliczyłam cud nad wisłą do 2giej i dziś wyruszę dopiero ok 18tej na okoliczny trip tak więc next time jak najbardziej dołączę uważajcie na deszcz dziś! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja polatałem z rana do popołudnia (16-ta) z rodzinką , potem basen i powrót już w aucie.... Jak wychodziliśmy z basenu zaczęło padać...super dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja polatałem z rana do popołudnia (16-ta) z rodzinką , potem basen i powrót już w aucie.... Jak wychodziliśmy z basenu zaczęło padać...super dzień. Ja miałem dzisiaj dzień biegowy, dystans półmaratonu zaliczony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Marcin, a w sobotę jeszcze polatałeś po Zegrzu, czy "hołm" ? Ja dotłukłem jeszcze do ponad 90 km... Fajnie że zaczęliśmy w miarę spokojnie, nie spaliliśmy nóg... więcej siły zostało na później... Cholera szkoda że mam tą kontuzję kostki, tak by się pobiegało razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Marcin, a w sobotę jeszcze polatałeś po Zegrzu, czy "hołm" ? Ja dotłukłem jeszcze do ponad 90 km... Fajnie że zaczęliśmy w miarę spokojnie, nie spaliliśmy nóg... więcej siły zostało na później... Cholera szkoda że mam tą kontuzję kostki, tak by się pobiegało razem... W sobotę był już kierunek dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.