nectar Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 cześć, mieszkam w Ząbkach, chętnie pojeżdżę w towarzystwie po okolicy. Las rembertowski, może być gdzieś dalej również np wskoczyć do pociągu pojechać do Łochowa i tam pojeździć zapraszam w razie co:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 haa, no proszę... Ganiam z Ząbek w różne miejsca bardzo często .... w razie czego piszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja również jestem z Ząbek więc z chęcią mogę się dołączyć do wspólnej jazdy, moje najczęstsze trasy to: poligon Rembertów-Zielonka, rezerwat Horowe bagno, trasa nad zalew Zegrzyński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 w takim razie super, piszcie na gg do mnie, ustawimy się ja zwykle jestem juz ok 19.00 wolna więc chętnie poruszam nogami:) mieszkam boczna od powstańców, więc ta strona Z jutro jesli pogoda będzie lepsza, mam zamiar się wybrać, w razie co piszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ooo widzisz... jutro ja chyba też - przychodzą butki do spd i będzie teścik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja również jestem z okolic powstańców, jeżeli chodzi o jutrzejszy dzień to 19:30 - 20 jeżeli pogoda będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 nie wiem dlaczego nie przychodzą powiadomienia o nowych odp na posty.. ustawiłam i nic w lażdym razie, ja dziś jestem już po 30km jazdy, więc na dziś pass ale jutro jeśli nie będzie padać to wyjeżdzam tak więc kto chętny na gg niech pisze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ja właśnie wychodzę..ale to będzie zapoznanie z spd. Może jutro, zobaczymy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 W czwartek planuję wbić na poligon koło rembertowa od ok 10-11 jak coś dajcie PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 jeśli nie wyjadę gdzieś poza waw, to dam znać, bo przecież trzeba pojeździć na razie zastanawiam się nad ucieczką z miasta..ale pogoda w kratkę.. może orientujecie się czy jest jakiś wyjazd rowerowy bożocielny z wawy? znalazłam kilka ale trzeba gdzieś dalej jechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 jeśli nie wyjadę gdzieś poza waw, to dam znać, bo przecież trzeba pojeździć na razie zastanawiam się nad ucieczką z miasta..ale pogoda w kratkę.. może orientujecie się czy jest jakiś wyjazd rowerowy bożocielny z wawy? znalazłam kilka ale trzeba gdzieś dalej jechać.. W sąsiednim wątku pojawiła się propozycja KPN. Na pewno będzie ciekawie, a z Twoich okolic jest tylko ok 17km do metra Młociny gdzie na pewno ktoś będzie się ustawiał z zamiarem jazdy na Sieraków i dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 W sąsiednim wątku pojawiła się propozycja KPN. Na pewno będzie ciekawie, a z Twoich okolic jest tylko ok 17km do metra Młociny gdzie na pewno ktoś będzie się ustawiał z zamiarem jazdy na Sieraków i dalej. możesz podać tego linka do postu, nie wiem jak szukać po ''sąsiedzku'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 możesz podać tego linka do postu, nie wiem jak szukać po ''sąsiedzku'' http://www.forumrowerowe.org/topic/99510-warszawa-codzienne-ustawki-wspolne-jazdy/page__st__1100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jezeli ktos bedzie chetny pojezdzic to dawajcie znac na maila marcineq30@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 widzę, że sporo chętnym na jazdę w "długi weekend" trzeba się jakoś zorganizować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie będę Wam obniżał średnich.. za kiepski w uszach jeszcze jestem... z tego co widzę co poniektórzy "amatorzy" inaczej śmigają jak małe parowozy.... Podszlifuję się jeszcze w tym sezonie, na takie bardziej pro jazdy złapię się na następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 widzę, że sporo chętnym na jazdę w "długi weekend" trzeba się jakoś zorganizować ! Dokładnie można pojeździć większą grupą, jutro przed południem planuję trasę na poligon Rembertów-Zielonka albo Horowe bagno jak ktoś jest chętny zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 hej all:) widzę że sporo chętnych na wspólną przejażdżkę! proponuję dziś o godzinie 19.30 ustawkę w Ząbkach przy API Market na Powstańców. do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zobaczę czy się wyrobię. W którym to jest miejscu. Ja jestem z 2 mańki. I gdzie planujesz myknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 nie wiem jak Ci wytłumaczyć, spójrz sobie na mapie, Powstańców dochodzi do Żołnierskiej z giełdy praskiej jedziesz w powstańców i na wysokości bloków JW (zielone dachy) jest API MARKET to tam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ok.. już wiem. A gdzie planujesz pojechać, masz swoją trasę? Nie ukrywam w tamtą "mańkę" jeszcze nie jeździłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 nie, nie mam planu, ale planuję gdzieś pokręcić się w stronę kobyłki - wołomina popatrzę na mozliwe trasy rowerowe, na pewno nie w stronę wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 bardziej szosa czy jakieś szutry ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no ja chętnie dołączę do wypadu, rzućmy może jakąś planowaną trasę i godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nectar Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no ja chętnie dołączę do wypadu, rzućmy może jakąś planowaną trasę i godzinę jasne! kolega prosi o kwadrans później, myślę że nie ma problemu co do trasy to w okolicach naszych jest sporo lasów, możemy sklecić coś mieszanego szosa+las cóż, mamy las rembertowski tylko ja , jak mówiłam dopiero się wdrażam i poznaję więc jak macie jakieś pomysły to dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.