Skocz do zawartości

[amortyzator] Fox Forx Talas R- ma ktoś/do czego to się nadaje ?

Rekomendowane odpowiedzi

W moich rękach znalazł się ten amortyzator . Nie wiem zupełnie do czego mogę użyć ,oddać mamie ,czy nada się czasami na wyskoki na hopkach dirtowych ? Posiadam rower do streetu i stąd to pytanie.... Nie powiem ,że jest ciężki ,bo waży nawet mniej od mojego widelca .:) Z góry dzięki za odpowiedzi !

sztywny widelec

Przepraszam ,zę post pod postem (nie wiem ,czy to się doda do obecnego) ,ale brat mi tu odpisał pod moją nieobecność .Obecnie mam sztycę sztywną ,w poprzednim rowerze miałem rst space jump i ogólnie lepiej mi się bez amortyzacji śmiga jak na razie :)

Nie ma to jak uzyskać odpowiedź na zadane pytanie ;]

Jak dobrze przeczytasz posty to bez problemu znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie - wg mnie znasz nawet odpowiedź bez jakiegokolwiek obcego komentarza jeśli używasz i preferujesz widelec sztywny. Wartość widelca - to ci określi jedynie wróżka bo talas jest w produkcji od 2005 roku a ty podałeś jedynie oznaczenie modelu a tu nie forum jasnowidcze. Są wersje z osią, bez osi, 32 mm golenie i 36. Tu chyba wystrczy wyguglić talasa na allegro, przynajmniej wg mnie.

Będąc złośliwym można ci by było napisać że nadaje się - jak to widelce - do konsumpcji spaghetti. Wydaje mi się że najłatwiej "nadawalność' czegokolwiek stwierdzić wchodząc na stronę producenta i czytając opis produktu.

[quote name='kato39' timestamp='1338757501' post='1071896'

Nie ma to jak uzyskać odpowiedź na zadane pytanie ;]

No przecież dostałeś odpowiedz :/ A ile to jest warte? Jeśli to rocznik 2003 to może ze 200 pln.I to pod warunkiem ,że stan techniczny jest idealny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...