Skocz do zawartości

[Zabrze, Gliwice] późne popołudnia, weekendy wspólna jazda

ShadoK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Jestem z Zabrza i jak mówi już temat szukam kogoś do wspólnej jazdy, im mniej asflatu dla mnie tym lepiej ;)

Chętni PM bez względu na płeć.

ShadoK

Napisano

Cześć,

Jestem z Zabrza i jak mówi już temat szukam kogoś do wspólnej jazdy, im mniej asflatu dla mnie tym lepiej ;)

Chętni PM bez względu na płeć.

ShadoK

a musi byc zabrze??

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Szkoda, że nie napisałeś troszkę wcześniej bo dokładnie pół godzinki przed Twoim postem wyszłam sobie po okolicy pojeździć i niestety nie udało mi się znaleźć kompana na tę wycieczkę. A całkiem ładne trasa wyszła :)

Napisano

A pisałby się ktoś dzisiaj po południu/wieczorem na jakąś małą wycieczkę, tak na godzinkę/dwie/trzy spokojnym tempem?

Napisano

ja mogę się pisać ;D myślę ze się nie rozpadnie ;p bo powoli mechanizm zaczyna mi odmawiać posłuszeństwa ;) ale ja preferuje lasy itp ;) a ile KM ?

Napisano

Ja też przeważnie po lasach śmigam :)

Kilometry możemy ograniczyć w zależności od tego ile nam się będzie chciało jeździć, ja tam raczej z góry nie narzucam sobie długości trasy.

To jak, jedziemy? W okolicach 17:30-18 byłoby ok? Np. spod pętli tramwajowej przy Daszyńskiego?

Napisano

Witam po dlugiej przerwie ;)

W srode prawdopodobnie sciagaja mi gips wiec trzeba juz cos powoli zaczac planowac.

Pomysl jest taki:

Wyjazd w gory Bielsko/wisła w piatkowy wieczor, powrot w niedziele wieczorem.

Termin koniec wrzesnia.

Jeśli bylby ktos wstepnie zainetersowany to zalozymy osobny topic, aby tu nie mieszac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...