Adrianox360 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, mam zamiar pojechać na któryś z tych maratonów. Z racji tego, że środki pozwalają mi na jeden z tych trzech mam dylemat, na który pojechać. Która miejscówka Waszym zdaniem będzie miała najciekawszą trasę, gdzie najwięcej frajdy? Preferowany dystans to średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 IMHO w tamtym roku 2 najlepszymi (najbardziej górskimi) trasami były Zawoja i Bielawa, także Bielawę mogę w 100% polecić jako PureMTB. Jakbym mieszkał w tamtym okolicach to na pewno bym się na nią wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianox360 Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 W takim razie poważnie pomyślę nad Bielawą. Gdyby termin nie wypalił to Głuszyca czy Janowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Nie przekreślaj Janowic trasa bardzo ciekawa przez Rudawy Janowickie, popatrz Bikemaraton 2011 Jelenia Góra, o trasie w Głuszycy się nie wypowiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.