Skocz do zawartości

[GPS] Mapjack Trip IQ ?

r3b

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie. Licznik jest dokładniejszy, działa na baterii 3 lata a nie parę godzin i nie potrzebuje łapać satelit. I działa w lesie.

Jak już GPS, to ten w komórce działa lepiej, wystaczy dokupić trzymadło do roweru.

Napisano

Średnia dokładność komercyjnych GPS'ów to od -5% do -10% (niedomiar względem rzeczywistej prędkości/dystansu), zatem w przypadku licznika jest to dość słabo. W tej cenie masz bardzo dobry licznik Sigma.

Napisano

Średnia dokładność komercyjnych GPS'ów to od -5% do -10% (niedomiar względem rzeczywistej prędkości/dystansu), zatem w przypadku licznika jest to dość słabo. W tej cenie masz bardzo dobry licznik Sigma.

A co byście polecili jeśli chodzi o licznik, tylko zależy mi aby był bezprzewodowy, bo ciąganie tego kabla po amortyzatorze mnie denerwuje...

Napisano

1009 STS (miałem) lub 1609 STS (mam wersję przewodową). Wersja STS ma pewien haczyk. Link radiowy jest bardzo wrażliwy na wszelkiego typu zakłócenia. Jeżeli masz jakąkolwiek inną elektronikę na kierownicy proponuję umieścić licznik minimum 10 cm od niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...