CrazyAsTuck Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Zjazdowcy jacyś nieogarnięci, ale edycja wideo... i audio??? )))))))) http://www.youtube.com/watch?v=4oCGe3HNty8
seebcioo Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 WTF!? jaka edycja ? gościu zapomniał, że ma hamulce czy jak
iza121 Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 nawet jeśli by mu hamulce nie działały lub nie chciał ich użyć, to miał pasek ścieżki obok, który mógł spokojnie użyć (miał też stosunkowo dużo czasu na reakcję). Może to było tak specjalnie zrobione, żeby zabłysnąć (nie wiem, jak Wam ale mi dźwięk nie działa, tzn jest ale nic nie można usłyszeć)
CrazyAsTuck Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 Dobra, z tą "edycją" to byłem niewyspany... Kraksa faktycznie jakoś bezsensu. Dźwięk jest "zepsuty" raczej specjalnie, żeby nie było słychać jak jeden drugiego opieprza. ALE SŁYCHAĆ EMOCYJE! Mnie strasznie rozbawił ten filmik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.