mklos1 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Koleżanki i Koledzy! Jestem szczęśliwym posiadaczem nawigacji GoClever (model sprzed 5-6 lat) z mapą MapaMap. Sprawia mi dość często problemy. Potrafi się przywiesić podczas wyznaczania i rekalkulacji trasy (szczególnie na długich dystansach). Upgrade mapy oczywiście odpada, bo urządzenie jest zbyt stare. Zbieram się do kupienia nowego urządzenia. Kilka typów: 1) BLOW 70iBT 2) NAVROAD LEEO 3) GoClever Navio 700V Ewentualnie czy ktoś próbował rozwiązania tablet + jakaś mapa (tylko jaka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 mi sprawdza się w roli nawigacji tablet modecom 500zł razem z mapamap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Trochę mi się budżet poprzestawiał i chyba w tym roku daruję sobie nawigację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.