Gość Marcin Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Witam Pewnie zaraz zostane sprowadzony na ziemię, że było mnówstwo takich tematów ale jednak spróbuje :-) Postoanowiłem sobie kupić rower i niestety kompletnie się nie znam na osprzęcie. Przejrzałem mnóstwo tematów z waszego forum o rowerach w tym przedziale cenowym (1600-1800zł) i mam tylko więszy mętlik. Potrzebuję roweru raczej do jazdy po mieście ale pewnie pare razy pojade w teren i nie chciałbym żeby sprzet się od razu rozleciał. Będę kupował przez internet i z tego co się orientowałem to potrzebuje ramę o rozmiarzę minimum 21 (193 cm). Byłem już zdecydowany na Krossa level a2 z 2011 roku ale niestety nigdzie nie ma większch rozmiarów niz 17'. Taka sama historia z modelem 2012. Potem upatrzyłem sobie Gianta Revel 3 ale poczytalem trochę i okazało się ze ma słaby osprżet a warta uwagi jest tylko rama. Oglądałem też Unibike Fusion, Kellys Viper i kilka innych w podobnej cenie i na nic nie mogę się zdecydować. Moze ktoś mi pomoże w wyborze?
Pytanie
Gość Marcin
Witam
Pewnie zaraz zostane sprowadzony na ziemię, że było mnówstwo takich tematów ale jednak spróbuje :-)
Postoanowiłem sobie kupić rower i niestety kompletnie się nie znam na osprzęcie.
Przejrzałem mnóstwo tematów z waszego forum o rowerach w tym przedziale cenowym (1600-1800zł) i mam tylko więszy mętlik.
Potrzebuję roweru raczej do jazdy po mieście ale pewnie pare razy pojade w teren i nie chciałbym żeby sprzet się od razu rozleciał.
Będę kupował przez internet i z tego co się orientowałem to potrzebuje ramę o rozmiarzę minimum 21 (193 cm).
Byłem już zdecydowany na Krossa level a2 z 2011 roku ale niestety nigdzie nie ma większch rozmiarów niz 17'. Taka sama historia z modelem 2012.
Potem upatrzyłem sobie Gianta Revel 3 ale poczytalem trochę i okazało się ze ma słaby osprżet a warta uwagi jest tylko rama.
Oglądałem też Unibike Fusion, Kellys Viper i kilka innych w podobnej cenie i na nic nie mogę się zdecydować.
Moze ktoś mi pomoże w wyborze?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.