kazafaza Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Serwus! Od jakiegos czasu po otrzymaniu powiadomienia o prywatnej wiadomosci na skrzynke mejlowa gdzie ja odczytuje i kasuje mejla, nie mam opcji obejrzenia wiadomosci na portalu. Wyglada to tak jakby po skasowaniu powiadomienia mejlowego wiadomosc byla wykasowywana z portalu FR??? Zawsze tak odczytywalem wiadomosci i nie mialem tego problemu, nadmienie ze mam problemy z wiadomosciami od jednego uzytkownika(bwbw). Gdyby moj przekaz nie byl do konca jasny prosze o pytania, postaram sie udzielic dodatkowych informacji jak najszybciej... POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 do zamkniecia POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 11 Czerwca 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.