Skocz do zawartości

[manetki] do Shimano Deore M596 ~200zł

wilk2312PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Właśnie doszły do mnie hamulce. Jakie manetki polecacie? Przerzutki:

Przód: SHIMANO Tourney TX50

Tył: SHIMANO New Acera M390

Zależy mi aby nie były droższe niż 200 zł. Ewentualnie mogę rozwarzyć wymianę przerzutek, ale tylko jeśli będzie to konieczne.

Z góry dzięki za pomoc :thumbsup:

Napisano

Witam

Właśnie doszły do mnie hamulce. Jakie manetki polecacie? Przerzutki:

Przód: SHIMANO Tourney TX50

Tył: SHIMANO New Acera M390

Zależy mi aby nie były droższe niż 200 zł. Ewentualnie mogę rozwarzyć wymianę przerzutek, ale tylko jeśli będzie to konieczne.

Z góry dzięki za pomoc :thumbsup:

Do takiej konfiguracji najrozsądniejszym wyborem wydają się manetki alivio 2012 na 9 biegów takie jak te http://allegro.pl/dz...2372530198.html,

ponieważ za małe pieniądze masz 9 biegów, które niewiele odbiegają od deore m590, a są tańsze o 50zł. Ja posiadam również takie same hamulce jak ty, a do tego manetki M590 i uważam, że

znakomicie pasują do siebie zwłaszcza pod kątem montażu. Także wybór jest zależny od budżetu, ja polecam to co sam użytkuję, jednak wydaje mi się, że przy przerzutce takiej jak Twoja różnica na

korzyść Deore nie będzie zauważalna.

Napisano
Do takiej konfiguracji najrozsądniejszym wyborem wydają się manetki alivio 2012 na 9 biegów
kwestia tez kasety bo się nie zgra
Napisano

Jakbyś już się zdecydował na te manetki alivio to Baaaaardzo gorąco je polecam. Mam je wprawdzie dopiero jeden sezon (fabrycznie zamontowane w rowerze) spisuja się znakomicie, a więc nie masz się co obawiać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...