IwanMT Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam. Myślę czy by nie złożyć roweru i tak sobie powoli zaczynam to układać. Problem mam jednak przy wyborze widelca. Mniej więcej na widelec mogę przeznaczyć +/- 400zł. Waże 70kg także nie musi być to jakaś masywa krowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 31 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Świetnie, tylko do czego ma być ten widelec? Downhill, Freeride, Enduro, XC, czy jazda po bułki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Z wyżej wymienionych najbardziej odpowiada mi jazda po bułki. Na poważnie to roweru bede głównie używał w mieście przy czym nie będe skakał nim po blokach lecz bardziej po płaskim terenie. Za miastem również lubię pojeździć, ale także nie przewiduje skakania w lesie lecz spokojną jazde na szutrze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x153 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Skakał po płaskim terenie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 OJ pomyliło mi się ^^ Przepraszam za błąd, ale pisałem post jak widać 23:40 także już byłem zmęczony i mogłem się pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pod V-ki czy pod tarcze, do 400 zł to powietrzny raidon http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=raidon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Z racji okrojonego budżetu wolę V-ki. W sumie i tak dobre V-ki by mi w 100% wystarczą. Generalnie z tego co czytałem to wolałbym powietrzny, ale niestety się nie orientuje czy w tym przedziale cenowym mogę dostać takowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 W tym przedziale cenowym nowego pod V-ki dostaniesz tylko raidona (model 10 albo 11), można ewentualnie szukać jakiś używek typu Tora albo Epicon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igloczek Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Z tego co widzę to jedynym Radionem z V-kami, który mieści się w tej kwocie jest model z 2008 roku. - http://allegro.pl/sr-suntour-raidon-l-o-100mm-new-design-super-i2366978523.html Czy ten Radion będzie dobrym wyborem do XC? Ważę >70kg, 180 cm wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jak wcześniej powiedziałem mógłbyś poszukać też używanej tory - ta troche przekraca budżet, ale byłaby dobrym wyborem http://allegro.pl/amortyzator-rock-shox-tora-nowy-wysylka-gratis-i2378104139.html , a jak raidon to tylko model z 2008 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velo333 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 to przyzwoity wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.