SzymonKa378mierczak Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hejo, jezdzi ktos jeszcze czy zostaje na "checiach" ? Lampki niestety nadal nie mam, tak ze najchetniej pojezdzilbym miedzy 17 a 20, kiedy jeszcze ze slonca mozna korzystac Swoja droga, ma ktos moze rozrysowane mapki najlepszych tras? na mapmyride, endomondo, sportstracker albo chociaz sam plik z gps'u np.gpx? Chcialbym zobaczyc ktoredy ludzie jezdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 http://www.endomondo.com/workouts/64199968 masz na moim Endku troche malty objechane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jak to mi wmawiał Kolega PoleK to ludzie jeżdżą tamtędy którędy pojadą. A potem było zakopanie kół w piachu. Potem był zakręt gdzie należało jednak zsiaść z roweru, takie tam W niedzielę byłam przed 22. Cicho, pusto, miodzio Dzisiaj jak nie padnę po basenie to pewnie też wyskoczę ale również przed 22. Z tym, że ja jeżdżę tempem bardzo konwersacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 gdzie my schodziliśmy z rowerów!? Tej, z Kochankiem mnie pomyliłas:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 gdzie my schodziliśmy z rowerów!? Tej, z Kochankiem mnie pomyliłas:P Taki mlody a juz amnezja ;p a ja chciałam tak pochwalić Twoje podejście do trasówek ale teraz przypadło. Chwalenia nie bedzie I weź tu sie kobieto odezwij ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No ladnie Ja bym sie chetnie wybral z kims w trase, bo samemu mi juz zbrzydlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No to jak macie czas to wbijać we wtorki o 18 na polanie Harcerza. Nudy raczej nie będzie, a tępo trochę mocniejsze niż wolne.. Dziś np. byliśmy w WPN, trochę XC, potem technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Tak tempo trochę mocniejsze ze średnią 38km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 cośty, tylko 36:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Gdzie tam. Chłopacy czasami zaciągają na szosie mocniej, ale trener jeździ raczej na końcu i wszystkich zbiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 zazwyczaj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.