PoleK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ciekawe czy uda się zapoczątkować nocne jazdy w dniu dzisiejszym. Wszystkich którzy maja oświetlenie "bardziej" niż informacyjne, zapraszam: dziś 21:30 koło Maltanki. Szukajcie: Bulls'a z Epiconem (Mag32) Czarno-białego kasku Lazera Kolesia który się zapomniał ogolić Planowana spokojna jazda, po okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kurczę, za późno się dowiedziałem.. Nie zdążę naładować lampki... Ale przez ostatnie 3 dni jeździłem nad maltą koło godziny 9/10 i muszę powiedzieć, że bardzo przyjemnie się jeździ btw. PoleK, nie wiem czy ostatnio gdzieś nie widziałem Cię na tym Bullsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kurczę, za późno się dowiedziałem.. Nie zdążę naładować lampki... Ale przez ostatnie 3 dni jeździłem nad maltą koło godziny 9/10 i muszę powiedzieć, że bardzo przyjemnie się jeździ btw. PoleK, nie wiem czy ostatnio gdzieś nie widziałem Cię na tym Bullsie Tez bym chetnie dolaczyl, ale niestety nie mam jeszcze latarki W ktorych godzinach jest malta zazwyczaj w miare wolna? Lubie trase, ale bardzo czesto jest nadmiar rowerzystow i nieogarnietych pieszych, ktorzy sie na sciezki rowerowe wbijaja ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ygrek - pewnie widziałeś Polka na wtorkowym treningu A oświetlenie z miejskiego Nextbike wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mathiu, jak odpowiednio szybko pojedziesz, to może tak Polek mówił, że sterowniki z Chin już jadą, więc niedługo robimy update naszych dział fotonowych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ooo tak Jak już je przerobimy, to musimy się umówić na wspólną jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 http://www.sportypal...Details/2280528 wrzucam turystyczną jazdkę z @orba @ YgreK, co do mijania, to na malcie, nawet dwa razy: poniedziałek jak cisnąłem sam pod górke po stronie term, wtorek koło trybun, jak jechałem z Wojtasem, a na treningu nie, (bo miałem we wtorek odpoczywać po poniedziałku) co nie wyszło i widziałem was kolo źródełka jak wróciliście a potem j/w. Co do "wolnego" na malcie, to jak wjeżdżamy w las, jest pusto btw. chłopaki, nie wiem czy wam wspominałem, ale ja sobie zamówiłem jeszcze dwie latareczki i 3 sterowniki:D a, Mateusz, uchwyty będą w pon/wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ta średnia to chyba przez te kółka wkoło śródki ... Dzisiaj zrobiłam 30 w 1:30 więc jakis progres jest. Oby nocne wypady się przyjęły. Jeszcze raz dzięki =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Widze ze macie swietna trase, ja niestety mam tylko swiatla pozycyjne meridy - http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/09/38/17/2309381722 Czesto tak jezdzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Fajnie byłoby, gdybyśmy mogli częściej się zebrać.. Ale raczej w środku tygodnia.. W weekendy wyścigi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 SzymonKa378mierczak, oświetlenie wystarcza na diodzie Cree Xr-e z allegro (około 50zl z ładowarka i 1 ogniwkiem), a jak się jedzie we 2, 3 czy 5 to światła jest tyle że starcza by oświetlić całą malte:D Orba, średnia 20, następnym razem podciągniemy Cie do 25... żeby wstydu nie było, że brak progresu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 SzymonKa378mierczak, oświetlenie wystarcza na diodzie Cree Xr-e z allegro (około 50zl z ładowarka i 1 ogniwkiem), a jak się jedzie we 2, 3 czy 5 to światła jest tyle że starcza by oświetlić całą malte:D Orba, średnia 20, następnym razem podciągniemy Cie do 25... żeby wstydu nie było, że brak progresu! Spoko jak tylko ogarne to dolacze, bo samemu nie chce mi sie jezdzic po cytadeli/malcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Chętnie się dołączę . Kiedy szykujecie następną jazdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ktoś jest chętny na dzisiejszy wyjazd? Godzina 21:30 Przy źródełku Jazda bez większych szaleństw, ale też bez ociągania się Wyszukiwać kolesia na białym rowerze w stroju BGŻ Eska Team Zapraszam Pisać kto chętny, żebym wiedział ilu nas będzie @edit Plany mogą ulec zmianie. Jeśli będzie padało,a ja zrezygnuję to napisze o tym tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 mnie nie ma do niedzieli to dzisiaj Lans na białej wydmuszce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a może być trochę wcześniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wcześniej nie dam rady... Mam zajęcia dodatkowe do 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ok, to 21:30 przy źródełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Potwierdzam, że będę Kilka rozjazdowych rundek wokół Malty zrobione Dzięki za wyjazd. Trzeba takie wypady częściej powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dziękuję bardzo za bardzo przyjemny wypad wieczorny Bardzo chętnie powtórzę to w najbliższym czasie Miejmy nadzieję że w większym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja również dziękuję, klimat jest, oby udało się podtrzymać tendencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Szybka akcja. Dziś 21:30 przy źródełku. Dziś nie byłem jeszcze na treningu, więc tempo takie jak ostatnio, lub troszkę szybsze. Zapraszam @edit. Oczywiście jak ktoś chętny, proszę tutaj napisać @edit 2 Z powodów warunków atmosferycznych zaniechuję pomysłu wyjazdu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 chętnie bym pojechał ale meczyk trzeba obejrzeć no i pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Dziś nie dałem rady - w stanie grypy przemeblowywałem pokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.