Skocz do zawartości

[Chorzów i okolice]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam i zapraszam wszystkich tych co nie zależy im na km tylko na dobrym towarzystwie i miłych wypadach rowerowych.Nie liczy sie jaki kto ma rower tylko checi pisać ja nie gryze a na pewno sie dogadamy co do jazdy pozdrawiam Marcin

Napisano

Witam i zapraszam w czwartek w boże ciało na mały wypadzik w godz 11 12 niedługi dystans gdzie możemy okreslic zależy od ilosci chętnych. Niestety bede miał czas tylko do godz 15 wiec jesli ktos ma ochote wybrac sie i spedzic miło czas zapraszam pozdrawiam Marcin

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dalej czekam na ludzi z chorzowa i tych rejonów w pobliżu ktorzy chca jezdzic małe i duze trasy by odezwali sie do mnie to nic nie kosztuje a i wiele można zyskac poznac fajnych ludzi i miejsca.Piszcie do mnie na gg podane w profilu jakie trasy chcecie robic tzn ile km mozecie zrobic i jaki rodzaj mtb czy szosa.Jestem otwarty na wszelkie propozycje jak widzicie grupa juz działa wiec czekam na wiadomosci tu lub na gg pozdrawiam Marcin

• 3 tygodnie później...
Napisano

Cóż cały czas czekam na odzew chorzowskiej elity.Jesli jestes z chorzowa chceż poznac ludzi którzy maja chopla na punkcie rowerów jak ty chcez przezyc przygode jaka jezcze nie przezyłes i miło spedzic czas to dobrze trafiłes zapraszam do nas czekam na wiadomosci od ludzi z tego rejonu .Kto raz spróboje nie bedzie umiał skonczyc hehe pozdrawiam Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...