r2d2c3po Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Cześć! Pytanie od świeżaka. Właśnie zajeździłem staruszka saxona (hehe ktoś o tym słyszał?) i czas się przesiąść na coś nowszego. Dla mnie to technologicznie będzie jak skok w inną rzeczywistość. Mam do wydania około 2000 plus minus, wolałbym minus , chyba że mój wybór to jakaś mina kompletna. Przeznaczenie 50 na 50 miasto / las, tak żeby psa przegonić ładnych kilka km, bardziej mi zależy na komforcie jazdy w terenie więc szerokie opony nie będą przeszkadzać podczas przejazdu po mieście(tak mi się na razie wydaje). Chciałbym w miarę solidną ramę, żeby trochę posłużyła, a osprzęt wiadomo sukcesywnie wymieniać wg upodobania i w mairę zużycia. Szczerze powiem, że mam mętlik w głowie po przejechaniu kliku sklepów. Wiadomo każda sroka swój ogonek chwali. Siedziałem na 29 calowych kołach - jakoś dziwnie, podobne wrażenia na Dexterze 29. Co myślicie o trójce - Cube Analog 6 V-brake za 2200 Giant Revel 1 Disc - 2100 ale tam chyba hamulce tarczowe na linkach chodzą Giant Revel 1 V-brake rocznik 2011 za 1799 (jakiś ostaniec z poprzedniego sezonu, ale to mi nie przeszkadza) Lepsze wrażenie miałem na Giantach, ale chętnie poczytam jeśli ktoś mógłby coś od siebie dodać może macie jakieś doświadczenia z tymi modelami, gdzie jest lepsza baza na przyszłość, głównie rama. Proszę o podpowiedzi, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.