buryzenek96 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chyba że przegwintuje otwory na ciut większe,tylko skąd dostanę nowe uszczelki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrolJulian Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A na pewno ta uszczelka co masz nie jest dobra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buryzenek96 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jest rozerwana,podałem wyżej link do zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrolJulian Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chodzi Ci o to zdjęcie http://i47.tinypic.com/xe23nq.jpg ? Ja tu nie widzę uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buryzenek96 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 http://tinypic.com/view.php?pic=sq14aq&s=6 o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrolJulian Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aaa nie zauważyłem tego zdjęcia Słyszałem o firmie GG Trading. http://www.rowerowepodhale.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=145:serwis-tarczowek-shimano-br-m535&catid=52:warsztatowe&Itemid=108 Masz tu poradnik może i tak uszczelkę też dorobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buryzenek96 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No nie wiem czy będzie mi się to opłacało i chciało.Może jednak kupię te klamki 445 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 SHIMANO brake lever diaphragm, P/N Y-8U913000 | eBayT Tak jak wcześniej pisałem potrzebujesz membrany, w Polsce o dziwo nigdzie nie widzę, pewnie gdzieś są, tylko poszukać trzeba, na pewno wyjdzie sporo taniej niż klamki nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tam działają tak małe siły, że można delikatnie rozwiercić otwory i zregenerować gwint klejem metalicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buryzenek96 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Sprawę tych gwintów mam z głowy,teraz kombinuję nad tą membraną,skąd dostać nową.W żadnym sklepie jej nie dostanę bo pewnie nie ma,więc moje jedyne wyjście to zwrócenie się do tej firmy która produkuje uszczelki na zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Popytaj w dobrych sklepach czy nie sprowadzą albo uderz od razu do dystrybutora Shimano. Niedawno ktoś szukał takiej uszczelki do innej klamki Shimano i z tego co pamiętam dało się zamówić u dystrybutora. Z tym że będziesz musiał pewnie kupić komplet uszczelka + pokrywka. Pamiętam że w cykloturze taki komplet do starszego modelu Deore kosztował kilkanaście złotych. Za dorobienie takiej uszczelki zapłacisz pewnie więcej niż za komplet klamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.