Skocz do zawartości

KTM

hexio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No z pełnym karbonowym WCS-em i nokonami to będzie już pełen kosmos ;) Co do siodełek, to ja planuje białego SLR-a :) ewentualnie zaczekam na serię siodełek z designem wykonanym przez Troy Lee Designs :D bo zapowiadają się bardzo interesująco ;)

Co do Rossiego, to rzeczywiście mu nie idzie, ale nadal jest jak dla mnie bardzo utalentowanym i chyba najbardziej charyzmatycznym zawodnikiem ;)

Napisano

Lookas, pozwolę sobie zadać pytanie po co Ci 200mm z przodu? 180 Ci nie wystarcza? Sam mam dwie 180mm i cięższy rower i nigdy nie miałem problemów z zatrzymaniem go (no może raz, ale to inna historia).

• Mod Team
Napisano

Chce zbadać namacalnie jaka będzie różnica pomiędzy 180 a 200. Droga zabawa to nie jest dlatego zapewne spróbuję :) Co do tylnych widełek to chyba nie ma opcji aby 180 nie weszło :)

• Mod Team
Napisano

Nie miałem okazji dużo nim jeszcze pomykać ale nie odczuwałem tego, natomiast czułem to w Konie przy hamulcach Formula ORO K24 180 i bomberku. Na razie odkładam trochu kasy, inne wydatki- także podmianka tarczy szybko nie nastąpi.

Niespodziewanie KTM troszku schudnie (ok 286g) za sprawą oponek od sixer'a

Napisano

Mam pytanko do użytkowników, których spotkał nieszczęsny los oddawania rowerów na gwarancję. Czy jest ona w przypadku producenta bezproblemowa? Był bym wdzięczny za jak najszybszą odpowiedź.

Napisano

Rama jest ok, ale komora pozytywna w damperze jest nieszczelna ;/ Więc zostaje bez roweru na czas jakiś. Może ktoś się orientuje czy będę musiał oddać cały rower czy tylko damper?

Napisano

To już zależy od serwisu. :)

PS. Co do mojego doświadczenia z gwarancją u KTM-a to mogę napisać, ze dwa razy miałem problemy z ramą ( pękała ) i dwa razy reklamacja została rozstrzygnięta na moją korzyść. :)

Napisano

Na szczęście bikershop od razu zainteresował się sprawą. Jutro damper do nich wyruszy :P I oby jak najszybciej padło pozytywne rozpatrzenie gwarancji :P

Pytanko do posiadaczy Prowlerów którzy zdejmowali już damper. Jak usunąć tuleje trzymające damper w wahaczu bo za nic nie chcą wyjść... a przyznam że w sprawach serwisu ram zawieszonych jestem zielony :rolleyes: Wdzięczny bym był za jak najszybszą odpowiedź.

Napisano

... z tego co wiem to już udało sie zdemontować damper :) , ale może na przyszłość zrobimy jakiś mały opis + foty aby innym było łatwiej ;)

Napisano

Tak, po wielu mękach i kombinowaniu udało się :) Jak uda mi się dorwać aparat to postaram się napisać cały instruktaż rozbioru wahacza ;)

Napisano

Co kolekcji 2008 to wzbudziła we mnie bardzo pozytywne odczucia :P Kilka nowych modeli, którymi firma pokazuje że się rozwija. I nie wiem czy wiecie, ale KTM zdobył nagrodę Design Award na Eurobike 2007 za rower szosowy Renegade Prestige :Phttp://www.ktm-bikes.at/2008/at/detailBike...ge&kat=Road

A co do kasków, to jeżeli ktoś posiada jakieś naklejki KTM-a to można sobie nakleić samemu :) ja tak zrobiłem z tym że mam obok jeszcze wizerunek kolarza :) i wygląda to dość fajnie :)

Napisano

Rowery ciekawe. Z jednej strony fajnie, ze rozbudowuja kolekcje. Z drugiej natomiast mam obawy, czy firma nie zatrci czegos na ksztalt niszowosci - ta produkcja w Austrii, w niewielkich ilosciach, wlasciwie na marginesie motocykli.

Robert - skad wziales naklejki ktma? Rozumiem, ze sa jakies niewielkie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...