Robert Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No, no Piękne, chociaż malowanie Prowlerów AT mi się nie podoba, za to Prowler Moto szkoda że nie na mój budżet takie zabawki. I Score mi się podoba bardzo jako maratończyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dorwałem cennik KTM-ów na 2008 w złotówkach Jak by ktoś chciał cenę poszczególnego modelu to mogę napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Interesuje mnie Score 2.0 i Prowlery Zero, 1, 2 i 3. Brakuje mi jakiegos trailbike'a o skoku circa 120mm, takiego jak Trance X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Score 2.0 będzie w cenie 10 499zł Prowler Zero 17 999zł Prowler AT 1 11 299zł Prowler AT 2 8 199zł Prowler AT 3 5 699zł Już można składać zamówienia na rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No cóż stało się nowa maszyna kupiona, a szosa jeszcze nie złożona Tak czy inaczej stałem się posiadaczem KTM'a LC Prime z kołami mavic crossmax slr wrażenia z jazdy odlotowe Fotki niebawem linki dla niecierpliwych http://www.armotbike.com.pl/product.php?id...d_categories=20 http://www.rowery-rybczynski.pl/product_in...roducts_id/2103 - kola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No i ile to cudo teraz waży ? Wrzuć szybko fotki - i musimy się jakoś niebawem ustawić pod Rurą, bo pałam żądzą ujrzenia tej żylety na własne szeroko otwarte oczy Pozdrówko organoleptyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 BEZ SRAMA ? ale sprzęcior... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 O w morde Team LC Prime przy moich zarobkach pozostaje jeszcze w sferze marzeń ale sprzęt niebanalny, bardzo rzadki i kosmicznie fetyszerski gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Lookas witamy w pomarańczowym klubie No to teraz tylko czekać na zdjęcia, gratuluje świetnego sprzętu Ecia co tam patrzeć lepiej zabrać ukradkiem i zrobić sobie rundkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Andrew co do tego że rzadki to fakt, człowiek od którego go chwyciłem powiedział mi że bikershop sprowadził 5 takich rowerów do kraju z czego on kupił 2, 2 śmigają w teamie i ktoś ma jeszcze 1 sztukę - to wszystko Co do tego ile waży to tak prawdę mówiąc nie wiem W katalogu jest 9,4kg bez pedałów ale mój ma inne koła które wg. byłego właściciela są lżejsze od fabrycznych o ok 200g ale ja dołożyłem pedały, ubijaki z czasów Kony (278g) ale jak na moją rękę to waży z 9,6kg Sam nie wiem ile waży Ale jest wystarczająco lekki, a rozpędza się błyskawicznie tylko szkoda, że ja nie mam tej kondycji co w zeszłym roku Ale nadrobimy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jedna sztuka bankowo śmiga po Poznaniu, bom widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Prime czy master ? Rama praktycznie ta sama ale różnica w osprzęcie Fotki postaram się zrobić jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie zrzeszony w klubie ale też czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No właśnie tego lookas nie wiem bo widziałem go przelotem parę razy, bankowo jest to ta karbonówka KTMa, ale czy to prime, czy master to nie powiem tak czy siak ta rama jest cudowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Lookas i gdzie te zdjęcia? A tak na marginesie to mój KTM wozi mnie doskonale http://picasaweb.google.pl/kwiatkowski.rob...942778405885602 (chociaż w tym miejscu nie miałem już powietrza z tyłu i na mokrej trawie to fajna zabawa ) tylko snake'i łapie http://picasaweb.google.pl/kwiatkowski.rob...948306028796066 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Oto i fotki Rower sprawuje się jak na razie znakomicie zobaczymy co będzie w przyszłym sezonie bo w tym raczej zbyt dużo km na nim nie zrobię :] Do wymiany będą gripy WCS'y nie nadają się wg mnie oraz tak dla samej satysfakcji planuję wymianę mostka oraz sztycy z wcs alu na wcs karbon Oraz Nokony do przerzutek tylko jaki kolor :] ? Są pomarańczowe ? Może białe Niezłym "bayerem" są podłączone hamulce jak motocyklu Zwłaszcza dla tych którzy o tym nie wiedzą Ach no i bym zapomniał o sterach, niestety stery ritchey'a zajechałem już sztuk trzy dlatego planuję modyfikację na Stronglight coś takiego http://www.stronglight.com/stronglight/pag...ille=integreVTT akurat pod kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cudo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Btw widział ktoś kaski w barwach ktm'a ? Bo ja poza met para-chute nie spotkałem niczego :] http://forumsgallery.tapuz.co.il/forumsGal...08200533651.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 :OOOOOOOOOOOOO wow tyle jestem w stanie wyksztusić pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Robi wrażenie ten rower i to wielkie, nie mam się co więcej rozwodzić Co do kasków do Shain miał coś takiego w ofercie, ale już nie są produkowane. MET to dla mnie dobre rozwiązanie szkoda że te kaski mi nie pasują pod względem kształtu głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jeśli jeździ tak jak wygląda, to... po wymianie sztycy, mostka i kiery na karbon niewiele pozostanie do ulepszania w tym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Kiera już jest karbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Zapomniałem dodać bardzo fajnie odbiega od reszty siodełko I dopatrzyłem się naklejki WLF Widać żeś lubisz Valentino Rossiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Zmień rogi na Boplight to zaoszczędzisz ~40g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zapomniałem dodać bardzo fajnie odbiega od reszty siodełko I dopatrzyłem się naklejki WLF Widać żeś lubisz Valentino Rossiego Nie bez powodu 46 mam w nicku Ostatnimi czasy nie za bardzo mu idzie, choć ja nie z tych co kibicują kiedy tyko na szczycie Siodełko było SLR czarny ale dałem swój limited Mi się podoba niemiłosiernie chociaż większości podoba się zwykły czarny slr :] Fifi To nie ten rower żeby 40g wadziło mi Btw jak widzisz rogi boplight'a do tego roweru ... jak na moje oko pasowały by jak pięść do nosa Może kiedyś extralite lub inne karbony Póki co nie planuje wymiany rogów najpierw mostek-sztyca(wcs CF) stery oraz nokony - thats all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.